Antena Căutare

A început cursa pentru imunitate la Asia Express. Bontea și Fodor, lăsați fără cuvinte: ”Bani de zile negre, frate. A scos teancul împăturit și a plătit!”

A început cursa pentru imunitate. După o noapte în care au dormit pe unde au apucat, concurenții de la Asia Express, sezonul 3, au început ziua în forță, fiind puși...”în mișcare”, 

Ziua a început dis-de-dimineață pentru concurenții de la Asia Express, întrucât Gina Pistol le-a dat trezirea și a dat startul cursei de imunitate.

Astfel, concurenții au trecut prin alte peripeții, ei fiind nevoiți să facă autostopul. Cei mai norocoși au fost, însă, Alex Abagiu și Radu, care le-au cerut o mașină oamenilor care i-au cazat.

”Ne-au dat un deget și le-am luat toată mâna. Ne-au cazat, le-am cerut mâncare, le-am cerut și mic dejun, dar și o mașină. Ne-au zis ei că ne duc la următoarea destinație.”, a mărturisit Alex.

De cealaltă parte, Alex Velea nu a fost atât de norocos: ”E foarte grea partea asta. Egoul nostru nu suportă refuzuri după refuzuri.”, a spus el.

”Nu era dispus să ne ducă fără bani, dar gazda noastră a negociat și la un moment dat a scos un teanc de bani, cred că avea vreo 500 de pesos și a dat 300 din ei. Banii de zile negre, frate.”, a mărturisit Bontea.

Prima zi în Filipine s-a încheiat. Prin ce peripeții au trecut concurenții când și-au căutat cazare: ”Fix oamenii care a... Primul accident de la Asia Express, sezonul 3. Momentul în care Alex Abagiu se împiedică și cade la pământ în fața Ginei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x