Antena Căutare

Prima zi în Filipine s-a încheiat. Prin ce peripeții au trecut concurenții când și-au căutat cazare: ”Fix oamenii care au cel mai puțin vor să te ajute!”

Prima zi în Filipine s-a încheiat pentru concurenții de la Asia Express, sezonul 3, însă adevărata provocare abia acum a început, întrucât aceștia trebuie să-și exerseze abilitățile de convingere pentru a găsi cazare. 

În cazul în care nu vor reuși să găsească localnici care să-i cazeze gratuit, concurenții vor fi nevoiți să doarmă în aer liber sau...într-un palmier, așa cum a sugerat chef Sorin Bontea.

”E foarte grea bucățica asta în care trebuie să bați pe la uși, pentru că nu găsești din prima. E tot o probă până la urmă.”, a spus Răzvan Fodor.

”Niciodată în viața mea nu am făcut asta. Când spun ”am nevoie” intru în pământ.”, a spus și Speak, dezamăgit că nu găsea pe nimeni care să-l cazeze.

”Fix oamenii care au cel mai puțin sunt cei care vor să te ajute. Ne-am împrietenit cu ei, sunt oameni senzaționali. Cred că sunt 26 care trăiesc în câteva căsuțe.”, a povestit și Ristei.

Care sunt concurenții care au găsit rapid un loc unde să doarmă, aflați în clipul de mai sus!

 Premiera Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã. Ce îi așteaptă pe concurenți în ediția de astăzi... A început cursa pentru imunitate la Asia Express. Bontea și Fodor, lăsați fără cuvinte: ”Bani de zile negre, frate. A sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x