Căutare Live

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași! Au avut parte de mari surprize! Cum au fost tratați. „Ne-am pus ca râia” – VIDEO

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași din Filipine, în cea de-a 16-a ediție a emisiunii, dar au avut parte de mari surprize, când le-au cerut să îi cazeze.  

„N-a deschis omul! Au apărut niște capete speriate pe la geam. Nu s-a putut sub nicio formă! Maria a fost foarte talentată la poarta omului, dar nu ne-a ieșit nimic. Am luat-o cu cântec și fanfare să ne căutăm cazare”, a spus Lia Bugnar.

Până la urmă, ea și Maria Buză au avut noroc. „Ne-am pus ca râia pe el și până când nu ne-am văzut în mijlocul casei, nu ne-am lăsat!”, a mai spus Lia Bugnar.

Și alte echipe au avut parte de surprize mari. Florin și Dan Ristei au dat de un loc dubios. „Era o rochie de mireasă, exact ca într-o casă bântuită”, a spus Dan Ristei. În scurt timp, însă, norocul celor doi frați s-a schimbat.

Și alții au fost extrem de norocoși. Ba chiar au dat de petreceri!

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16.

Aseară, când show-ul a fost lider de piață, Alex Abagiu și Radu au câștigat amuleta și imunitatea la Asia Express- Drumu... „Să dormiți cu șobolani! Ea crede că Terra este făcută astfel încât să îi fie bine!”. S-a votat pentru „Ultima Șansă” și...
Ultimele știri