Antena Căutare

„Am împăcat Sfânta Treime!”. Alex Abagiu, moment de colecție, în „Asia Express”, sezonul 3. Fodor l-a ocărât pe Bontea: „Băi, dă-te-n ***!” – VIDEO

Concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, au fost nevoiți să își demonstreze talentul de make-up artiști, pe „Drumul Comorilor”, în Taiwan. Alex Abagiu s-a ales cu un moment de colecție.

La templul Thousand Buddha Bodhi, vedetele au trebuit să își aleagă un personaj și apoi, un coechipier să îl picteze pe celălalt, pe față, cât mai fidel imaginii alese.

„Cel mai frică ne era de echipa lui Abagiu, pentru că asta face. Cred că e singura echipă pe care vrem cu adevărat să o vedem plecată. Sunt un tip foarte frumos și foarte amuzant”, a spus Speak, care s-a lăsat pictat pe față de Ștefania.

„Este prima dată în Asia Express când am de-a face cu o probă ce îmi vine mănușă! Este exact ceea ce fac eu!”, s-a bucurat Alex Abagiu.

În echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, s-a lăsat cu un moment amuzant.

„Nu există așa ceva pe fața Pământului! Am crezut că suntem la nebuni”. Moment de neuitat, pentru concurenți, în Taiwan! VIDEO

„Băi, dă-te-n ***, că m-ai scuipat!”, l-a certat Răzvan Fodor pe coechipierul lui, chef Sorin Bontea, care, în timp ce îl picta, l-a scuipat, din greșeală.

„Cred că în condițiile date, am făcut cinste și machiajului, și modelului, și artistului! Am împăcat Sfânta Treime!”, a mai spus Alex Abagiu.

Cum s-au descurcat unii dintre concurenți, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

„Nu există așa ceva pe fața Pământului! Am crezut că suntem la nebuni”. Moment de neuitat, pentru concurenți, în Taiwan!... „Mai dă-te-n ***, că eşti prea alintat!”. Chef Sorin Bontea l-a înjurat pe Răzvan Fodor! Cum l-a enervat – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x