Antena Căutare

Concurenții, aliniați la start pentru prima probă. Cum a ajuns Florin Ristei la Asia Express cu fratele lui: ”Am zis că are experiență, a filmat prin safari, în aer, pe sub apă!”

Aventura a început la ”Asia Express”, iar concurenții ajunși în Filipine s-au aliniat la linia de start a primei probe. Evident, momentul nu a fost deloc simplu, însă Florin Ristei a dezvăluit cum a ajuns să participe la emisiunea de la Antena 1 alături de fratele lui. 

Cu forțe proaspete și dornici să se facă remarcați și să ”înscrie” primul punct, cele cei 18 concurenți au fost nevoiți să ia pește din piață și să se deplaseze la următoarea destinație folosindu-se de niște tuk-tuk-uri filipineze.

Astfel, aceștia au fost nevoiți să pedaleze din plin, iar misiunea nu a fost deloc ușoară pentru ei, dovadă fiind și mărturiile lor.

”A fost zăpăceală maximă, toată lumea disperată să plece.”, a povestit chef Sorin Bontea.

”Să conduci bicicleta era ceva din cale-afară de greu.”, a mărturisit și Radu.

”Toți erau disperați, Fodor era leșinat, îi cădeau plămânii pe acolo.”, a povestit Speak, în timp ce Ristei s-a plâns din plin ”Bă, n-am frână. Am avut frâna ca-n familia Flinstone!"

Iar concurentul nu s-a oprit aici, întrucât a dezvăluit cum a ajuns să participe la acest reality show alături de fratele lui.

”De când mi-am exprimat dorința de a veni la Asia Express, pentru că am vrut să stau pe banii altora Sunt foarte, foarte competitiv. Am avut de ales între fratele meu sau prietenul cel mai bun. Și am gândit-o așa: are 11 ani peste mine, a fost plecat prin străinătate, a filmat prin safari, pe sub apă, pe cai.”, a mărturisit Ristei despre fratele lui.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Panică generală la ”Asia Express”. Cum au fost întâmpinați concurenții la sosirea în Filipine: ”O răscoală de la 1918, d... Tensiunea atinge cote alarmante la Asia Express, sezonul 3. Cine sunt echipele care au intrat în lupta pentru prima amul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x