Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adda și Cătălin Rizea, taxați de Lia Bugnar, în „războiul sexelor”, la „Asia Express”, sezonul 3! „îți vine să te bagi undeva de jenă!” VIDEO

Adda și Cătălin Rizea au fost taxați de Lia Bugnar, în timpul unui „război al sexelor” ce a avut loc în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Într-o nouă probă, echipele feminine au trebuit să spele două coșuri mari pline de haine murdare, iar cele de băieți au fost nevoite să care bărci la mal, cu ajutorul unor localnici, și să apoi să le curețe. Cuplurile mixte au trebuit să spele un coș de rufe și să curețe o barcă.

Doar cu aprecierea localnicilor au putut trece mai departe în cursă, pe „Drumul Comorilor”.

În timpul competiției, Lia Bugnar s-a amuzat și i-a „taxat” pe Adda și Cătălin Rizea.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, în LACRIMI! Au primit scrisori de acasă și au izbucnit în plâns! „E prea mult!” – VIDEO

„Adda și Cătălin au stilul că ori îți vine să te bagi undeva de jenă, de câte declarații de dragoste își fac și îți vine să le zici: «Luați-vă o cameră!» - Ceea ce la Asia Express e un banc bun, ori se ceartă!”, a spus Lia Bugnar.

Comentariul a venit în contextul în care Adda și Cătălin Rizea se certau în timp ce încercau să care multă apă, pentru a duce proba la bun sfârșit, cât mai repede.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video