Antena Căutare

Prima "delicatesă" de mâncat pentru concurenții "Asia Express"! Castraveții de mare i-au opripilat: "Băi, mișcă?! Îl curăță de viu"

Cele opt echipe rămase în cursa Asia Express, sezonul 3, vor fi puse față în față cu cele mai mari temeri ale lor, „delicatesele” locale. În prima probă din etapa cu numărul patru din "Asia Express", concurenții trebuie să curețe și să mănânce câte un castravete de mare pe echipă.

Înainte de a pleca în cursă, Gina Pistol le va face o scurtă incursiune în gastronomia locală din Filipine, acolo unde castravetele de mare este considerat ca fiind un aliment rafinat, iar acest lucru este confirmat și de prețul ridicat la care este scos pe piață.

Asia Express, sezonul 3. Castraveții "mișcători" le-au dat mari bătăi de cap

Astfel, până să plece în noua rundă de provocări, în încercarea de a câștiga o nouă amuletă și imunitate, concurenții dau de gustul delicateselor locase. Castraveții mișcători le-au dat mari bătăi de cap, mai ales că a fost unul pentru fiecare echipă.

Așadar, a fost nevoie de un "sacrificat" în fiecare pereche de concurenți, lucru care adus ceva probleme. Cine reușește să câștige timp prețios?

Un nou personaj își face apariția în Asia Express! Irinel Columbeanu, "handicapul" care îi va însoți pe Alex A... Irinel Columbeanu, "comoară" pentru Alex și Radu! Mestecă delicatesa filipinezilor fără mari probleme! "N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x