Antena Căutare

Proba care le-a întors stomacul pe dos concurenților: "Puti, bă, puti a pește putrezit! Eu nu mai pot, vomit!"

Concurenții iau parte la ultima misiune înainte de ajunge la Gina Pistol. Miza e mare, imunitatea, însă mirosul puternic de pește din fabrica în care poposesc pare de nesuportat.

Condițiile dure pe care le îndură echipele la Asia Express sunt departe de imaginația oricui, iar acest lucru va fi reconfirmat de ultima dintre ele, cea care va da câștigătorii imunității.

Ajunși la o fabrică, concurenții vor ajuta la prepararea sosului bagoong, ingredient specific al bucătăriei filipineze, iar această misiune se dovedește a fi un test veritabil al nervilor tari.

Asia Express, sezonul 3. Proba care le-a întors stomacul pe dos concurenților

Sosul de pește este un mix sărat lăsat la fermentat ce trebuie trecut manual printr-o sită pentru a obține textura necesară, iar mirosul său înțepător va pune „stop” misiunii de nenumărate ori.

Se lasă cu vomitat și cu senzația că nu pot merge mai departe: "Puti, băi, puti a pește stricat", exclamă Speak pe moldoveneasca lui haioasă.

Criză de gelozie în Asia Express! Ștefania își arată posteriorul șoferilor! Speak: "Să nu faci asta niciodată, ne d... Ce lovitură pentru celelalte echipe! De pe ultimul loc, ajung primii la Gina Pistol. Sorin Bontea și Răzvan Fodor câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x