Antena Căutare

Irinel Columbeanu mănâcă supă la plic și îi "zăpăcește" pe Alex și Radu: "Noi căutam loc de dormit, el voia să care apă să se spele"

Gina Pistol oprește cursa. Concurenții sunt nevoiți să caute cazare, altfel nu vor un acoperiș deasupra capului în noaptea care va veni. Printre ei, echipa formată de această dată din trei concurenți, Alex Abagiu, Radu Vlăduț și Irinel Columbeanu.

În periplul lor pe timp de noapte, în căutarea unui loc unde să doarmă, cei trei se lipesc într-un final de o gospodărie a unor localnici.

Și ce să vezi? Irinel are o mare grijă, el vrea să se spele și cum apa e rară în Filipine, vine cu o idee genială: "Trebuie să cărăm apă de ploaie ca să ne spălăm!"

Dincolo de asta, milionarul pare că se simte bine în Filipine! Bea bere, mănâncă supă la plic și doarme într-un loc nu tocmai confortabil.

Palatul de la Izvorani a fost dat uitării!

Speak și Ștefania, schimb de replici acide: "E viitoarea mea soție. După emisiune, probabil fosta! E prea enervantă... Criză de gelozie în Asia Express! Ștefania își arată posteriorul șoferilor! Speak: "Să nu faci asta niciodată, ne d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x