Antena Căutare

Irinel Columbeanu, "comoară" pentru Alex și Radu! Mestecă delicatesa filipinezilor fără mari probleme! "Nu e scârbos deloc!"

Înainte de a pleca în cursă, Gina Pistol le prezintă concurenților un preparat considerat delicatesă în gastronomia locală, castravetele de mare. O vietate extrem de apreciată de filipinezi și care pune echipele în mare dificultate. Nu și pe Irinel Columbeanu!

Fiecare cuplu de vedete e nevoit să mănânce câte o astfel de vietate marină pentru a câștiga timp prețios în startul traseului.

Radu și Abagiu par să tragă lozul câștigător, căci pe ei îi ajută Irinel Columbeanu, invitatul special primit drept "handicap" în această cursă de cei doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima "delicatesă" de mâncat pentru concurenții "Asia Express"! Castraveții de mare i-au opripilat: ... Doamne miluiește, varianta filipineză! Concurenții ajung la biserică, unde trebuie să deblocheze următoarea probă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x