Antena Căutare

Ce lovitură pentru celelalte echipe! De pe ultimul loc, ajung primii la Gina Pistol. Sorin Bontea și Răzvan Fodor câștigă imunitatea

Știți vorba aceea că cei din urmă vor fi cei dintâi? Ei bine, se aplică și în cazul echipei formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. După ce frații Ristei au decis ca ei să plece ultimii în cursă, băieții au recuperat spectaculos timpul pierdut și au câștigat imunitatea.

Chiar dacă au plecat ultimii în cursa pentru imunitate, Sorin Bontea și Răzvan Fodor reușesc să câștige, spre surprinderea tuturor.

Bontea și Fodor au plecat ultimii în cursă

Amuleta câștigată de frații Ristei le-a oferit acestora dreptul de a decide ordinea plecării în cursă. Ultimii pe lista lor, însă, au ajuns cei dintâi la Gina Pistol.

Bontea și Fodor dovedesc încă o dată că sunt o echipă puternică ce poate face față oricărei provocări. Încă o imunitate câștigată, puțin timp de relaxare, cazare fără efort și mâncare la dispoziție.

Bravo, băieți!

Proba care le-a întors stomacul pe dos concurenților: "Puti, bă, puti a pește putrezit! Eu nu mai pot, vomit!"... „Asia Express”, sezonul 3, din nou lider de audiență! Urmează o provocare chinuitoare pentru concurenți! „Mi-am dat seam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x