Antena Căutare

Speak și Ștefania, schimb de replici acide: "E viitoarea mea soție. După emisiune, probabil fosta! E prea enervantă! "

Autostopul pare să fie marea problemă a tuturor echipelor, dar mai ales pentru cupluri. După ce Adda și Cătălin s-au ciondănit că nimeni nu oprea să-i ducă la destinație, acum a venit rândul lui Speak și Ștefaniei.

Speak și Ștefania au câteva replici acide între ei în timp ce caută mașină care să-i ducă la locul impus de Gina Pistol. Miza e mare, căci e vorba de o imunitate în joc, pe care toate echipele și-o doresc cu ardoare.

Speak și Ștefania au pierdut bătălia pentru amuletă

După ce au pierdut amuleta, suflată de sub nas de echipa Ristei, Speak și Ștefania vor să dea totul ca să fie învingători de această dată. Doar că norocul nu pare să le surândă la autostop, iar spiritele se încing.

"E viitoarea mea soție, după emisiune, probabil, fosta mea viitoare nevastă. E prea enervantă!", exclamă Speak, după un schimb dur de replici.

Adda și Cătălin izbucnesc din nou în timpul unei probe: "Cum nu ești nervos, urli la mine de azi dimineață!!"... Irinel Columbeanu mănâcă supă la plic și îi "zăpăcește" pe Alex și Radu: "Noi căutam loc de dormit, el vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x