Antena Căutare

Concurenţii de la ultima șansă, puși în dificultate cu rugăciuni și lumânări! „Am simțit că-mi plesnește capul!”. Video

Concurenţii aflați în cursa pentru ultima șansă, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, au fost puşi să facă o procesiune în jurul unei biserici, cu lumânări aprinse, și să învețe o rugăciune.

Mai exact, concurenţii au fost puşi să facă o procesiune în jurul unei biserici, unul dintre ei având câte o tăviță cu cinci lumănări aprinse, în fiecare mână. Celălalt coechipier a trebuit să învețe o parte din „Ave Maria” în limba tagalog, exersând-o cu voce tare.

În plus, concurenții au trebuit să se chinuie să țină lumânările aprinse, ca să nu fie nevoiți să se întoarcă o parte din drum, până la ultimul punct de control pe lângă care au trecut.

„Făceai doi pași, se stingeau lumările. Mai făceai doi pași, iar se stingeau lumânările. Era imposibil”, a spus Radu Vlăduț, coechipierul lui Alex Abagiu.

Cei doi, dar și Alex Velea și Mario Fresh, au căutat modalități prin care să își mențină lumânările aprinse. Apoi, soluțiile le-au fost confiscate.

„Am simțit că-mi plesnește capul!”. a spus Nico, în timpul acestei probe.

Cum s-au descurcat concurenții la cea de-a treia probă din cursa pentru ultima șansă, urmăriți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Alex Velea, Mario Fresh și rivalii de la ultima șansă, pe tocuri, cu peruci! S-au transformat în drag queens! „Trebuie s... Alex Velea, în lacrimi, în „Asia Express”! A cântat cu Mario Fresh, ca să ofere bucurie. „Mi s-a pus un nod în gât” - Vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x