Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Gina Pistol, pregătiri intense pentru noul sezon „Asia Express”. Concurenții pornesc pe Drumul Comorilor

 

Îi plac aventurile și provocările la nebunie. Drept dovadă este implicată în două mari proiecte: „Chefi la Cuţite” şi „Asia Express”. Gina Pistol, căci despre ea este vorba, a venit în platoul Observator să ne povestească cum i-a fost în India, dar și cum merg pregătirile pentru noul sezon „Asia Express”.

"Avem o noutate în acest sezon, un jurnal de călătorie care va fi difuzat și la televizor, astfel încât telespectatorii vor putea vedea exact ce se întâmplă la filmări și cum decurg lucrurile în Asia Express", spune Gina Pistol, care a început deja să-și facă bagajul pentru călătoria în... Filipine și Taiwan.

Sezonul 3 Asia Express se va desfășura în Filipine și Taiwan

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI