Antena Căutare

Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns! I-au cântat și i-au oferit un ajutor unei nevoiașe! Moment emoționant! „Este nedrept!” – Video

Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns, la „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, când au văzut ceva ce le-a emoționat profund. Maria i-a cântat unei nevoiașe, încercând să îi ofere un moment de bucurie, iar Lia i-a oferit un ajutor.

În timp ce căutau cazare în Manila, Maria Buză și Lia Bugnar au văzut scene ce le-au făcut să plângă.

„Aceste pisici sunt atât de amărâte, încât nici nu știu ce trebuie să facă cu mâncarea! Le pui mâncare și nu o mănâncă. Sunt foarte prăpădiți – și oameni și animale! Este foarte nedrept (referindu-se la diferențele în privința traiului în lume, n.r.) ”, a spus Lia Bugnar, cu lacrimi pe obraji.

Apoi, Lia Bugnar și Maria Buză au întâlnit o femeie care locuiește pe străzi, după ce soțul ei a murit, în urmă cu 20 de ani, și a rămas fără casă. Lia Bugnar i-a dat o bancnotă de 100 de pesos, iar Maria Buză i-a cântat. „Am simțit nevoia să îi dau o părticică din sufletul meu în momentul acela”, a spus ea.

Ele nu au fost singurele care au simțit nevoia să ofere ceva. Și Radu Vlăduț, care face echipă cu Alex Abagiu, i-a oferit ceva de mâncare unui nevoiaș.

Mai târziu, Lia Bugnar și Maria Buză au mai descoperit o poveste tristă – au cerut ajutorul unor oameni despre care au descoperit că trăiesc o dramă imensă. Fiica lor a murit în urmă cu un an.

„Povestea cu fiica moară a fost ca o piatră în ureche”, a spus Lia Bugnar, care a avut parte apoi de o surpriză, alături de Maria Buză.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Asia Express - Drumul Comorilor, lider de piață. Diseară, echipele se luptă în cursa pentru ultima șansă... Florin Ristei, fermecat de Gina Pistol? Cum s-a dat de gol, înainte de a afla care sunt echipele din cursa pentru ultima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x