Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Oase a îmbulinat-o din prima! De ce pățanie terifiantă a avut parte. „Am suferit trei zile și am m fost dat dispărut” - VIDEO

Oase a îmbulinat-o din prima, în „Asia Express”, sezonul 3, unde a avut parte de un ghinion, dar și de o pățanie de-a dreptul terifiantă.

Acum în postura de coprezentator, după ce a fost concurrent și a câștigat, alături de CRBL, cel de-al doilea sezon „Asia Express”, Oase s-a distrat pe cinste… Pe seama altora.

„Am făcut mișto de concurenți. Unde mă duceam, mă uitam la ei și râdeam, pentru că îmi aminteam prin ce am trecut și eu.

A fost greu (să fie coprezentator, n.r.), că n-am mai făcut asta niciodată - să stau să prezint eu, să vorbesc, să arăt… A fost greu”, a povestit Oase, invitat, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu a stat departe de pățanii, omul care a băut urină de vacă în India și care nu și-a pierdut simțul umorului nici după ce l-a accidentat Ana Morodan, în cel de-al doilea sezon „Asia Express”.

„Am făcut toxiinfecție după o săptămână, mai rău decât atunci când a fost concurent. Totul în Filipine este dulce. Totul! Și nu prea îmi plăcea nimic. Și cine știe ce am mâncat și apoi am stat așa (i-a fost rău trei zile, n.r.)”, a mai povestit Oase.

Asta nu a fost tot! Oase a rămas blocat pe munte aproximativ opt ore, cu o sticlă de apă.

„Ne-au spus să mergem, jumăate de oră, să vorbim cu o doamnă dintr-un trib de canibali. Am intrat în apă până la genunchi, eu și operatorul și producătorul. Ne-a luat ceva să ne întoarcem. Când am ajuns jos, toată lumea ne dăduse dispăruți”, a spus Oase.

Din punctul lui de vedere, o echipă s-a evidențiat cel mai mult în „Asia Express”, sezonul 3, ce vine plin de surprize!

Află tot despre sezonul 3 al emisiunii, în secțiunea „Asia Express”!

„Asia Express”, sezonul 3, ia startul sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! Va continua și pe 16, 17 și 18 februarie, cu încă trei ediții, ce vă vor purta în primele locuri în care au ajuns, pe meleaguri asiatice, concurenții și întreaga echipă a emisiunii.

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Lui chef Sorin Bontea i-a venit să îl muște pe Răzvan Fodor! Motivul te va face să râ... Asia Express, sezonul 3. Concurenții au văzut primul episod! Ce reacții au avut, în fața ecranului. Imagini în premieră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x