Antena Căutare

Asia Express, record de audienţã la nivelul ratingului! Maria Buză și Lia Bugnar au părăsit competiţia

Trei echipe au spus marți seară ”ultima șansă”, luptând în cursa ultimatum de la finalul etapei cu numărul șase Asia Express- Drumul Comorilor. După o zi care i-a provocat din toate punctele de vedere, Maria Buză și Lia Bugnar au fost ultimele ajunse la punctul de control, iar locul lor în joc a depins de culoarea ancorei din cufăr. Din păcate, aceasta a fost roșie, iar cele două prietene au părăsit competiția: ”M-am străduit”, a mărturisit Maria cu ochii în lacrimi.

Asia Express, record de audienţã la nivelul ratingului! Maria Buză și Lia Bugnar au părăsit competiţia Galerie
Maria Buză și Lia Bugnar au fost eliminate din Asia Express, sezonul 3

Miercuri, 25 martie, Asia Express – Drumul comorilor s-a impus ca lider de audienţã pe toate categoriile de public şi a doborât recordul de audienţă la nivelul ratingului, încã de la lansarea formatului la Antena 1.

Vezi AICI toate momentele tari din Asia Express, sezonul 3!

Aproape 2.2 milioane de telespectatori la nivel national au urmãrit, în minutul de maximã audienţã, 22:04, peripeţiile echipelor din cursa pentru ultima șansă. Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:00-22:19), o audiență medie de 11.9 puncte de rating și o cotă de piață de 27.7%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7.2 puncte de rating și o cotă de piață de 16.7%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9.6 puncte de rating şi 18.4% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 7.9 puncte de rating şi 15.1% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivel național, Asia Express ocupând prima poziţie, cu 10 puncte de rating şi 18.2% cota de piaţã, poziţia secundã fiind ocupatã şi de aceastã datã tot de Kanal D cu 9.3 puncte de rating şi 16.9% cota de piaţã.

Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe toate categoriile de public.

Pentru Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu, Maria și Lia, cursa pentru ultima șansă a fost un maraton în ținutul triburilor Ifugao. Condițiile de trai primitive, activitățile neschimbate între generații, meșteșugăriile, ritualurile, tradițiile, cultura locală Ifugao, toate acestea au luat forma unor misiuni minuțioase ce i-au testat atât fizic, cât și psihic. Concurenții au mestecat moma, au călătorit cu un mijloc de deplasare antic, din lemn, au învățat să facă negoț sau să folosească sulițe și au participat la muncile câmpului pe terasele de orez, într-o ploaie torențială. Obosiți și încercați de toate provocările zilei, Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu au ajuns la linia de sosire și au putut să răsufle ușurați.

Asia Express, record de audienţã la nivelul ratingului! Maria Buză și Lia Bugnar au părăsit competiţia

Pentru Maria și Lia, însă, ultima echipă din clasament, emoțiile au fost extrem de mari, căci ancora roșie a decis soarta lor la Asia Express- Drumul Comorilor. Echipa a părăsit aseară competiția, însă nu înainte de a mărturisi ce însemnat această experiență pentru ele: ”Era atât de trist și de mohorât totul. Din peisajul acela lipsea doar ancora roșie. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Este momentul în care noi trebuie să părăsim concursul. A fost o experiență minunată, reușită, ne-a adus o grămadă de informații și sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase. Show-ul a fost cea mai bună investiție pe care o puteam face în prietenia noastră, nu o vom uita niciodată”.

Asia Express, record de audienţã la nivelul ratingului! Maria Buză și Lia Bugnar au părăsit competiţia

Cel mai dur reality-show continuă duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, pe Antena 1, cu ultima etapă din Filipine, pe Drumul Comorilor.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 25 martie 2020

Au aruncat cu sulița, au plantat orez și au îndurat chinuri uriașe! Ce s-a întâmplat în ediția 20 din sezonul 3 Asia Exp... Ancora roșie va opri drumul unei echipe spre Taiwan, la „Asia Express”, sezonul 3! Război între concurenți! „Dacă pot să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x