Antena Căutare

Panică generală la ”Asia Express”. Cum au fost întâmpinați concurenții la sosirea în Filipine: ”O răscoală de la 1918, dar nu cu topoare, ci cu pește!”

Așteptarea a luat sfârșit, Asia Express, sezonul 3, a început în forță, iar concurenții au avut parte de un moment extrem de tensionat, ce le-a cam dat planurile peste cap multora dintre ei.

Nu mai puțin de 18 vedete, adică nouă echipe, au pornit în aventura Asia Expres, acestea având planuri mari, însă realitatea s-a dovedit a fi mult mai rea decât și-au imaginat ei.

Astfel, dacă la plecarea în Filipine, înainte de a zbura timp de 13 ore, ei se temeau doar de faptul că le vor lipsi mâncărurile preferate, ajunși în Filipine, însă, ei au avut parte de un șoc.

”Mama mea, uitați unde am ajuns!”, ”Mamă, ce e e aici.”/ ”Se întâmplă ceva, aici.”, au spus ei înainte de a coborî din microbuz, iar șirul reacțiilor nu s-a oprit aici, întrucât concurenții au ajuns într-o piață de pește situată într-un port, motiv pentru care mirosul era extrem de neplăcut, iar vânzătorii de pește au tăbărât, pur și simplu, pe ei.

”O răscoală de la 1918, dar nu cu topoare în mâini, ci cu pește.” / ”Starea a fost de panică generală.”/ ”Dumnezeule, cum miroase aici”/ ”Un balamuc acolo de n-am înțeles nimic.”./ ”Au deschis trapa de la autocar și au început să tragă de valize./ ”Ne uitam nepuntiincoși cum oamenii ăia ne luau bagajele”. , au fost reacțiile concurenților atunci când au fost

A început Asia Express, sezonul 3. Vedetele au plecat pe Drumul Comorilor. Cu ce situații-limită s-au confruntat: ”Nu e ... Concurenții, aliniați la start pentru prima probă. Cum a ajuns Florin Ristei la Asia Express cu fratele lui: ”Am zis că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x