Antena Căutare

Riscă eliminarea dacă elefantul va fi roșu! Ele sunt cele trei echipe care intră în cursa pentru ultima șansă

Cele trei echipe care vor intra într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei vor lupta pentru a rămâne în joc. Chiar dacă elefantul din cutia securizată este cel care dă verdictul la finalul serii, niciun cuplu de vedete nu își dorește să treacă prin emoțiile unei posibile eliminări. Așa se face că toți vor lupta din greu, dar vor avea parte și de probe pe măsură. 

Cele trei echipe care vor intra într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei vor lupta pentru a rămâne în joc. Ultimele două ajunge la Gina, Anca și Teodor și Jojo și Paul Ipate, dar și o a treia, votată de toate celelalte echipe din concurs.

Astfel, în urma voturilor, cea de-a treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă este formată din CRBL și Oase.

Chiar dacă elefantul din cutia securizată este cel care dă verdictul la finalul serii, niciun cuplu de vedete nu își dorește să treacă prin emoțiile unei posibile eliminări. Așa se face că toți vor lupta din greu, dar vor avea parte și de probe pe măsură.

CRBL și Oase s-au cazat la un milionar!: ”Orice clădire era marcată de el şi de neamul lui. Avea cheia şi de la biserică... Dar ce veste! Șerban Copoț se întoarce la "Asia Express", alături de un nou coechipier. Cine intră în locul lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x