Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au mers la statuia zeiței. Cum au prins țiparul

În ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au terminat primii misiunea de la statuia zeiței și apoi au avut de prins un țipar.

Galerie
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost primii care au găsit indiciul de la statuia zeiței | Antena 1

În ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024, Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au căutat steagul roșu de la etajele superioare ale unei statui cu o zeiță budistă.

Fiindcă au terminat primii misiunea de la statuia zeiței, aceștia au continuat drumul. Un nou plic i-a informat că au de prins și de transportat un țipar viu.

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au mers la statuia zeiței. Cum au prins țiparul, la misiunea de la Asia Express-Drumul Zeilor, ediția din 2 septembrie 2024

După ce au dus ofranda la călugări tibetani, concurenții au pornit spre Wat Huay Pla Kang: Goddess of Mercy, Chiang Rai. A urmat autostopul care a adus din nou emoții mari și porții duble de stres.

Când au ajuns acolo, concurenții au căutat steagul Asia Express stând chiar în interiorul statuii zeiței, la etajele superioare, ca și când „ar fi cotrobăit” în mintea zeității.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Momente de panică pentru echipe. Două concurente au ajuns la secția de poliție

„Am ajuns până în hipotalamus, am ajuns în creierul mic, până la glanda pituitară a zeiței! Nici camera nu avea loc acolo să intre. Am urcat în occipital!”, a zis Adrian Nartea, care s-a chinuit din plin alături de Cosmin Vîjeu să caute steagul Asia Express.

La un moment dat, aceștia au reușit să observe un steag roșu, dar nu s-au bucurat prea mult, ca să nu arate indiciul și pentru echipa formată din Selina și Victor Slav. Jucând teatru, cum chiar ei au zis, Adrian și Cosmin s-au prefăcut că nu s-a întâmplat nimic și au luat liftul pentru a coborî din imensa statuie cu zeița.

Apoi, aceștia au început să alerge către steag și de îndată ce au ajuns acolo au primit un nou plic cu sarcini. L-au deschis și au aflat ce misiune au de făcut mai departe: să salveze un țipar pentru o karma bună. Peștele trebuie luat din bazin și dus într-un râu din zonă cât mai repede, ca să nu moară.

Citește și: Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. S-au căsătorit după doar patru luni de relație

Nu mică a fost surpriza concurenților atunci când au aflat că râul cu pricina este la 5 kilometri distanță.

„Prima dată am pus mâna ca să văd dacă ăștia curentează”, a zis Adrian Nartea.

Și-au dat silința să prindă o vietate și sarcina n-a fost deloc simplă. Totuși, atunci când au reușit, și-au dat seama că puteau să îl prindă mai ușor folosind punga.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024, ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin! Ce a pățit concurenta... Asia Express, din nou lider de audiență. Nicolai Tand, sub presiunea Joker-ului ce poate schimba clasamentul, la careul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x