Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Ce a anunțat Irina Fodor

În ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, trei echipe s-au calificat la primul joc de amuletă, în ediția din 2 septembrie 2024.

Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipe intră la jocul de amuletă, la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Concurenții au avut parte de cel mai neașteptat start în aventura lor de pe Drumul Zeilor și Irina Fodor le-a pregătit deja un joc de amuletă cu un avantaj important. Adrenalina a atins cote maxime și toată lumea și-a dorit să ajungă cât mai rapid la locația indicată de Irina Fodor. Descoperă ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă.

Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă de la Asia Express-Drumul Zeilor, în ediția 2 din 2 septembrie 2024

Încă din prima zi petrecută în Thailanda, concurenții au avut de rezolvat diferite misiuni ce le-au dat bătăi de cap. Totuși, atunci când au aflat că este pusă în joc miza unui joc de amuletă, ambiția i-a făcut să uite de dureri și de efort și să pornească spre următoarele misiuni.

Părăsind tribul care i-a găzduit, concurenții au făcut autostopul și au încercat să convingă câte un șofer ca să îi ia spre următoarea locație indicată de Irina Fodor.

Citește și: Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. S-au căsătorit după doar patru luni de relație

Lucrurile nu au fost deloc simple pentru echipa formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu și cea formată din Mane Voicu și Ioana State. În loc să ajute, șoferii mai mult i-au încurcat, depărtându-se de locația bună. Totuși, având simț de orientare, echipele au încercat să facă tot ce a fost nevoie pentru a ajunge la locul bun.

Emoțiile au fost mari în goana către Irina Fodor și steagul roșu de la Asia Express. Toți au așteptat cu sufletul la gură să afle deznodământul și surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat clasamentul.

Citește și: Asia Express, 1 septembrie 2024. Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin din cauza suprasolicitării: „Acolo am zis că mor!”

Prima echipă calificată la primul joc de amuletă a fost cea formată din Mihai Găinușă și Oana Paraschiv. A doua echipă calificată la jocul de amuletă este cea formată din Nicolai Tand și Sorin Brotnei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 2 din 2 septembrie 2024 ca să vezi ce s-a întâmplat la Asia Express-Drumul Zeilor.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. S-au căsătorit după doar patru luni de relație... Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Cine a câștigat primul joc de amuletă! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x