Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Momente de panică pentru echipe. Două concurente au ajuns la secția de poliție

Echipele au trecut prin momente de panică atunci când Irina Fodor a transmis un mesaj prin stație. Două concurente au ajuns la secția de poliție, la Asia Express-Drumul Zeilor, ediția din 2 septembrie 2024.

Galerie
Două concurente au ajuns la secția de poliție, în ediția din 2 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express | Antena 1

În ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, Irina Fodor a transmis mesajul ce a panicat echipele. Două concurente au ajuns direct la secția de poliție, în ediția din 2 septembrie 2024.

Momente de panică pentru echipe. Două concurente au ajuns la secția de poliție, la Asia Express-Drumul Zeilor, ediția din 2 septembrie 2024

După jocul de amuletă, concurenții au primit misiunea de-a se îmbrăca în alb pentru a atrage o karmă bună. Apoi, Irina Fodor a anunțat o nouă misiune.

„Aveți în față ouă multe. În credința populară din Thailanda, ofranda celor 99 de ouă aduce multă karma pozitivă. Numărul 99 aduce noroc și asigură o viață lungă. Oul simbolizează viața și ciclul universal al vieții, așa că va trebui să faceți o primă ofrandă, și anume, 99 de ouă. Va trebui să duceți ofranda la adresa pe care o găsiți în plic. Trebuie să vă împart mapele, plicurile, aici aveți cei doi dolari pe zi, telefoanele de producție și tot ce aveți nevoie pentru această cursă. Va trebui să luați 99 de ouă fără să foloseți acea farfurie. Trebuie să numărați ouăle și să plecați cu ele, exact 99 la număr. Ele vor fi numărate la destinație. Apoi veți face ofranda în templu și așa veți putea primi următoarele indicii și puteți pleca”, a zis Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 1 septembrie 2024. Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin din cauza suprasolicitării: „Acolo am zis că mor!”

Apoi, concurenții s-au apucat să ia ouăle și au pornit spre templul indicat în plicul roșu. Au făcut iar autostopul și nu puține au fost ouăle care s-au spart pe drum. Sarcina n-a fost deloc ușoară, însă toată lumea și-a dat silința să ajungă cât mai rapid la templul indicat de Irina Fodor.

Prima echipă care a reușit să facă această misiune a fost cea formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu. Aceștia au deschis plicul și au aflat ce trebuie să facă în continuare: „Prima imunitate se va acorda în Wat Song Khwae, Baan Song Khwae, Chiang Rai, dar până atunci căutați steagul Asia Express în Wat Huay Pla Kang: Goddess of Mercy Chiang Rai pentru o nouă misiune. Vă pup, Țuca”.

Fără să mai stea pe gânduri, echipele au continuat cursa, căci miza imunității este una cât se poate de mare.

Citește și: Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. S-au căsătorit după doar patru luni de relație

O situație cu totul și cu totul neașteptată a fost atunci când stațiile au început să sune.

„Prima stație! Am intrat în panică”, a zis Anca Țurcașiu.

Irina Fodor a anunțat că se oprește cursa și că echipele trebuie să își caute un loc de cazare.

Două concurente au fost oprite de poliție. Este vorba despre Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, care și-au spus povestea și au ajuns la secția de poliție. Acolo, echipa a fost ajutată să găsească un loc de cazare, în ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, ediția din 2 septembrie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Cine a câștigat primul joc de amuletă! Ce a urmat... Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Irina Fodor a transmis concurenților un mesaj important. Ce i-a pus să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x