Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost asaltați de o tânără care vorbea italiană

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au trecut printr-o situație complet neașteptată în ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor. O tânără care vorbea italiană i-a asaltat pe cei doi.

Galerie
Nicolai Tand și Sorin Brotnei au trecut printr-o situație neașteptată la Asia Express - Drumul Zeilor | antena 1

Trei echipe au pornit în cursa pentru ultima șansă în ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor. În drumul lor către următoarea misiune, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost asaltați de o tânără care vorbea italiană, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost asaltați de o tânără care vorbea italiană, în cursa pentru ultima șansă, în ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe intrate la cursa pentru ultima șansă. Concurenții au avut misiunea de-a colecta stridii, după indicațiile Irinei:

„Bine ați venit la ferma de stridii! Trebuie să vă încercați norocul și să colectați direct din această fermă stridii, din care să obțineți 200 de grame de carne, pentru preparatul Yum Hoi Nang Rom (o salată de stridii). Alegeți un plic în care veți găsi o panglică colorată și o hartă. Când ați colectat destule stridii pentru rețetă, întoarceți-vă la ponton și veți fi conduși la masa voastră de lucru. Desfaceți stridiile, cântăriți carnea și dacă nu ați atins greutatea cerută va trebui să vă întoarceți la ferma de stridii. Mult noroc!”.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Ioana State a cedat și a țipat: „Mi se face rău!”. Disputa dintre ea și Mane Voicu s-a aprins imediat

Apoi, gând cantitatea a fost atinsă, echipele au mers la un restaurant, unde au gătit o salată. A urmat drumul către un templu dintr-o peșteră plină cu lilieci. Acolo, concurenții au descoperit următorul plic cu indicații. Așa au aflat că următoarea misiune se desfășoară la școala de dresat maimuțe.

În drumul lor spre misiune, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au cerut indicații la localnici. La un moment dat, o localnică ce vorbea italiană s-a oferit să îi ajute și, în scurt timp, cei doi au fost asaltați cu complimente.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Andreea și Carmen Negoiță, ceartă la cuțite. „Dacă nu te potolești cu șefia asta...”

„E un bărbat frumos, nu-i așa?”, a glumit Nicolai Tand despre finul lui, Sorin Brotnei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 (duminica la ora 20:00 și de luni-miercuri la ora 20:30) și în AntenaPLAY.

Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au intrat în panică atunci când barca li s-a... Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Cum a reacționat Oana Paraschiv atunci când a văzut că a fost mai rapidă dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x