Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a câștigat amuleta după jocul cu pluta din nuci de cocos. „Mi-a explodat inima de bucurie”

După ce au adus la mal sacii cu nucile de cocos pictate cu litere, acum celor trei echipe nu le mai rămânea decât să compună zece cuvinte.

Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta | Antena 1

Selina și Victor au avut o pornire mai grea la formarea cuvintelor și găseau doar cuvinte lungi. Carmen și Andreea au reușit să găsească rapid 7 cuvinte, în timp ce Mane și Ioana au scris repede 10 cuvinte simple din 4 litere.

Jocul de amuletă a fost câștigat de Ioana State și Mane Voicu

“Zici că am câștigat imunitatea, așa eram de fericită”, a spus Ioana State.

Ioana State și Mane Voicu au câștigat amuleta de 1000 euro oferită de Kaufland și aveau să decidă și ordinea plecătrii echipelor la următorul careu.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea etapei și a primit 2 bilete spre Malaezia

Aceasta a fost a patra amuletă jucată de Ioana și Mane, iar cei doi s-au bucurat că măcar de această dată au reușit să câștige.

Celelalte două echipe i-au felicitat pe cei doi adversari pentru câștigarea amuletei și au spus că se bucură sinceri pentru ei pentru că au reușit să câștige, având în vedere că aceasta era a patra amuletă pe care o jucau.

La polul opus, Cosmin și Adi se relaxau la hotel, s-au odihnit foarte bine, luau micul dejun și aveau de gând să meargă la plajă.

Pentru că plaja de lângă râu era doar la lor, Adi Nartea spunea că nu voia să stea pur și simplu la soare și a căutat să facă sport. S-a apucat să facă niște flotări și abdomene, iar Cosmin l-a supravagheat îndeaproape în timp ce se relaxa la soare.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Ce a făcut Irina Fodor unor concurenți

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au fost puși să bea zeamă de pește fermentat. Ce a urmat

Asia Express, sezonul 7. Ce sarcină „imposibilă” au primit concurenții la jocul de amuletă.Ce s-a întâmplat când au intr... Asia Express, sezonul 7. Ioana State a cedat și a țipat: „Mi se face rău!”. Disputa dintre ea și Mane Voicu s-a aprins i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x