Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Ce sarcină „imposibilă” au primit concurenții la jocul de amuletă.Ce s-a întâmplat când au intrat în mare

Cele trei echipe care aveau să se lupte pentru amuleta care le aducea două bilete spre Malaezia s-au odihnit bine și erau pregătite să lupte.

Galerie
Irina Fodor a prezentat regulile pentru jocul de amuletă, în ediția din 24 septembrie 2024 | Antena 1

Atunci când au ajuns la Irina, cele trei echipe erau pregătite să afle ce misiune au de îndeplinit pentru a câștiga amuleta.

Irina Fodor le-a spus legenda anghilei și a nucii de cocos, iar apoi le-a explicat în ce constă proba de astăzi. Fiecare echipă avea câte o plută făcută din nuci de cocos. Fiecare echipă avea destinată câte o culoare, verde, galben și albastru și trebuiau să culeagă alte 50 de nuci de cocos în aceeași culoare pentru a continua să construiască pluta din nuci de cocos care nu era completă.

Cele trei echipe s-au luptat cu valurile mării

Important e ca plutele să nu se desfacă pentru că fiecare echipă trebuie să navigheze cu acele plute.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au fost puși să bea zeamă de pește fermentat. Ce a urmat

Ei trebuiau să ajungă cu plutele până la geamandurile plasate în apă. Acolo se afla și o barcă în care urmau să găsească alte nuci de cocos cu litere pe ele.

Apoi concurenții trebuiau să aducă la mal sacul cu nuci de cocos inscripționate și să compună 10 cuvinte din cel puțin 4 litere pe care să le noteze pe tabliță. Echipa care avea 10 cuvinte aprobate de Irina era cea câștigătoare.

Problema era acum marea care era destul de tulbure, cu valuri mari, iar până unde aveau ei să ajungă la barcă, apa le trecea de umeri.

Lupta nu a fost ușoară pentru că valurile erau foarte mari, iar concurenții au fost nevoiți să înainteze împotriva curenților. Vaurile au fost o problemă reală când au trebuit să ocolească geamandura, până să ajungă la barca de unde au luat sacii cu nucile de cocos pictate cu litere.

Chiar dacă a fost o muncă grea și pentru cel care trăgea pluta, dar și pentru cel care stătea pe plută ținând toți sacii, toate cele 3 echipe au ajuns la mal.

Primii au ajuns Mane și Ioana, apoi Victor și Selina și ultimele au fost Carmen și Andreea.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Ce a făcut Irina Fodor unor concurenți

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea etapei și a primit 2 bilete spre Malaezia

Asia Express sezonul 7. Peste ce au dat concurenții când au ajuns la cazare. „Nu mi-a venit să cred”... Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a câștigat amuleta după jocul cu pluta din nuci de cocos. „Mi-a explodat inima de buc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x