Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, opriți de poliție, imediat cum au plecat în cursă. Ce a urmat

Deși Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au plecat primii în cursă, mașina în care se aflau a fost oprită de poliție la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Cum au reacționat concurenții când au realizat că și-au pierdut avantajul câștigat.

Galerie
Odată cu amuleta câștigată, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au obținut și avantajul de a stabili ordinea plecării în următoarea cursă. | A1

Odată cu amuleta câștigată, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au obținut și avantajul de a stabili ordinea plecării în următoarea cursă. Astfel, cocurenții de la Asia Express sezonul 7 au încercat să își regleze conturile cu „avdersarii”. Cu toate acestea, deși eu au plecat primii în cursă, elanul le-a fost tăiat rapid, după ce au fost opriți de poliție la Asia Expres, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024.

Ce a urmat după ce mașina în care se aflau Mihai Găinușă și Oana Paraschiv a fost oprită de poliție la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024

Înainte de a da startul cursei, Irina Fodor a anunțat că pentru toate echipele este o zi importată. În această ediție se va acorda și imunitatea mică, iar echipele ajunse pe ultimele două locuri vor intra la cursa pentru ultima șansă.

„Aici cred că a devenit obligatorie obținerea imunității pentru că, chiar dacă nu ajungem ultimele două echipe, celelalte ne vor nominaliza. N-am nicio îndoială”, a spus Mihai Găinușă la careu, înainte de a pleca în cursă la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ioana State, mesaj pentru Nadia Comăneci la jocul de amuletă. Ce a urmat

Mihai și Oana au fost primii care au plecat în cursă, însă au întâmpinat probleme de la autostop. După ce au reușit să găsească două doamne care să îi ducă o parte din drumul lung de peste 100 de kilometri, concurenții au dat de un alt impediment. Mașina în care se aflau a fost oprită de Poliție.

„Să nu-mi zici că ne dă jos, dar ele au oprit voluntar la poliție”, a spus Mihai Găinușă.

„Și vorbeau și nu se mai opreau și nu înțelegeam despre ce e vorba. Am crezut că s-au speriat și ne controlează pe noi”, a mai adăugat coechipiera lui în timp ce privea nedumerită din mașină.

„Ele, de fapt, ne-au dus acolo ca să luăm de acolo altă mașină. Noi am înțeles asta foarte greu. Am pierdut minute bune acolo”, a explicat apoi Oana.

„Ah! Ne-am pierdut tot avantajul. Cum să te lase la poliție? Ce credea că facem? Am simțit că am pierdut imunitatea”, a spus și Găinușă extrem de dezamăgit că pierdut avantajul de 10 minute.

Între timp, ei au fost prinși din urmă și de Nicolai și Sorin care au fost îngrijorați când au observat că adversarii lor au fost opriți de poliție, în cursă la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 2024.

„Bă, i-a oprit controlul! Nu pot să cred”, a strigat Sorin.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. O concurentă a fost descalificată după ce medicii i-au interzis să mai participe la joc

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, este exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Cine este mai mare și c... Asia Express, sezonul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, masaj thailandez complet neașteptat. Ce li s-a întâmplat în sal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x