Antena Căutare

Asia Express sezonul 7. Victor și Selina au plonjat în apă cu tot cu bicicletă și au avut nevoie de intervenția medicilor

În a 8 a ediție a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 10 septembrie 2024, Victor Slav și Selina au avut parte de un incident total neașteptat. Ce s-a întâmplat și cum au ajuns în lac chiar în timpul misiunii!

Galerie
Victor și Selina au plonjat în apă cu tot cu bicicletă și au avut nevoie de intervenția medicilor | Antena 1

În ediția a opta a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 10 septembrie 2024, Victor Slav și Selina au avut ăarte de un ghinion de neînchipuit.

Deși au plecat primii, cei doi au întâmpinat o mare problemă pe drum, fapt care i-a determinat să-și piardă locul.

Citește și: Asia Express sezonul 7. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă. Concurenții au făcut spectacol la propriu în costume inedite

Iată ce s-a întâmplat și de ce a fost nevoie de intervenția medicilor.

Victor și Selina au plonjat direct în apă cu tot cu bicicletă în cea de a 8-a ediție a show-ului Asia Express

Cei doi concurenți se deplasau cu o biciletă și o caleașcă trasă de aceasta și nimic nu părea că le va sta în cale până când Victor a pierdut controlul direcției și au picat direct în lac într-o fracțiune de secundă.

Înainte ca incidentul să aibă loc, Selina a văzut un templu în partea lor stângă și i-a spus lui Victor să o ia în direcția respectivă.

Concurentul s-a dezechilibrat și într-un timp extraordinar de scurt a pierdut controlul direcției, căzând amândoi în lac cu tot cu biciletă, caleașcă, ghiozdane, lavaliere și obiectul misiunii.

Imaginile sunt amuzante, însă pentru ei totul a fost ca un coșmar.

„Ok. Eu în momentul ăsta mă opresc. Nu mai fac nimic. Eu spun de la înceuput că asta nu merge bine (n.r. bicicleta)” a spus Victor imediat ce s-a ridicat în picioare în lac.

Selina, de asemenea, a reacționat pe măsură: „Băi frate, asta e bătaie de joc. Eu vreau să merg acasă. N-ai cum așa ceva”

La testimonial cei doi au povestit prin ce au trecut și la ce s-au gândit la momentul accidentului.

Selina: „Bineînțeles că au început să mă treacă toate stările de panică, frică, realizare a momentului, m-am speriat foarte tare. Am realizat că apa putea să fie mai adâncă. Eram extraordinar de supărată, de nervoasă și bineînțeles, nervii au fost că eram prima și că am ajuns să fim probabil ultima echipă. Treaba asta pe mine mă doboară”.

Căzătura lor s-a lăsat și cu răni, iar medicii au fost nevoiți să intervină, timp în care alte echipe treceau pe lângă ei și luându-le locul în cursă.

De asemenea, o altă problemă era faptul că bicicleta se stricase, lavalierele nu mai funcționau în parametri optimi, ghiozdanele lor erau ude, nu mai aveau nici bolul cu care ar fi trebuit să continue misiunea.

„Ești primul și este extraordinar de frustrant să vezi că ți se întâmplă lucruri de genul. Mă enervează extraordinar de tare” a mai adăugat Selina.

După ce au primit ajutor medical, concurenții au primit și o altă bicicletă cu care să poată continua cursa, o bicicletă care părea mai utilă decât cea cu care au plonjat în apă, dar și un nou bol cu plăcuțele respective.

Avantajul lor a fost că Selina a găsit în buzunar bilețelul care a rămas întreg chiar dacă se făcuse „fleașcă”.

Citește și: Asia Express sezonul 7. Ioana State și Mane Voicu au avut parte de o excepție de la regulament. Ce loc bizar au găsit pentru somn

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express sezon 7. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, val de reproșuri în plină stradă. Ce l-a făcut pe unul dintre ei să explodeze

Asia Express sezonul 7. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă. Concurenții au făcut spectacol la propriu în costume ined... Asia Express sezonul 7. Andreea Samson a făcut atac de panică. De la ce a pornit totul: „Ai avut impresia că m-ai dezamă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x