Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Prin ce probe de foc au trecut concurenții de la Asia Express. Speak și Ștefania au obținut imunitatea: ”Doamne, nu-mi vine să cred!”

A fost a treia ediție a emisiunii Asia Express, sezonul 3, iar concurenții au fost nevoiți să facă față unor provocări care mai de care mai inedite. Iar norocoșii ediției au fost, fără doar și poate, Speak și Ștefania, care au obținut imunitatea.

Ultimul test al etapei aduce tensiune pentru concurenții de la Asia Express. Adda, scoasă din minți de iubitul ei: ”Taci din gură!”

Adda a fost protagonista unui moment tensionat, întrucât aceasta a fost enervată de iubitul ei și nu a putut ascunde acest lucru. ”Taci din gură.”, i-a spus ea.

Cât de atenţi au fost concurenţii la discursul lui Josh? Chef Sorin Bontea, supărat pe Fodor: ”Ai spus că știi totul despre Filipine!”

Concurenţii au fost nevoiți să asculte cu atenţie discursul lui Josh pentru a afla răspunsul la întrebarea Ginei, iar acest lucru a stârnit o discuție aprinsă între Bontea și Fodor.

Fodor şi Sorin Bontea achiziționarea a patru sticle de bere! "Ori le luam aşa, ori nu mai luam nimic!"

Seara a continuat într-o notă amuzantă, căci cei doi concurenți au vrut să savureze bere și și-au scos la ”înaintare” talentele de negociatori.

Tot ei au câștigat și a doua amuletă pusă în joc după ce au reușit să adune cele mai multe nuci de cocos.

Momente emoționante la Asia Express. Speak, aniversat în Filipine: ”Nu mă așteptam ca la 33 de ani să fiu pe plantație!”

Concurenții de la Asia Express, sezonul 3, o nouă provocare. Carmen Grebenișan, despre Alina: ”Are probleme cu stânga și cu dreapta!”

Lovitură pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi concurenți au pierdut amuleta: ”Ajungi să fii disperat!”

Fraţii Ristei au comis-o din nou! Au pus banii în altă cutie a milei! "Proşti ca de obicei, dar ne-au ajutat oamenii!"

Speak şi Ştefania au obţinut imunitatea! "Nu-mi vine să cred că am câştigat fix de ziua mea!"