Antena Căutare

Asia Express, show-ul care consolidează prietenii! Vica Blochina: "Nu pot să îmi imaginez o coechipieră mai bună decât Daniela"

"Sărăcie, mizerie, viață grea, asta am întâlnit în țările în care am mers cu "Asia Express". Și cu toate astea, am rămas fascinată de tot ce s-a întâmplat acolo", așa definește Vica Blochina cea mai dificilă experiență de care a avut parte. 

"Sărăcie, mizerie, viață grea, asta am întâlnit în țările în care am mers cu "Asia Express". Și cu toate astea, am rămas fascinată de tot ce s-a întâmplat acolo", așa definește Vica Blochina cea mai dificilă experiență de care a avut parte.

Doar câteva zile ne mai desparte de premiera celui mai dur reality show, Asia Express, care va debuta pe 12 februarie la Antena 1 de la ora 20:00, iar vedetele sunt nerăbdătoare să revadă ,,experiența vieții lor” derulată pe micile ecrane.

Vica Blochina, vedeta care a făcut echipă cu Daniela Crudu, a recunoscut că nicio altă aventură nu i-a pus la încercare mai bine răbdarea și calmul. A ajuntat-o și Cruduța, cu care s-a înțeles excelent.

"Nu pot să îmi imaginez o coechipieră mai bună decât Daniela. Normal că ne-a fost foarte greu, dar am trecut peste orice impas împreună. Experiența asta ne-a unit și mai mult, o consider parte din familia mea", a mai spus Vica.

Pe 12 și 13 februarie, show-ul "Asia Express" pleacă la drum! Tensiune, curaj, adrenalină și multe experiențe inedite, de asta au avut parte cele șapte perechi. Antena 1, 20:00 fix!

Vica Blochina, declarații despre experiența „Asia Express”! „A fost foarte greu să renunț la viața mea. A fost o provoca... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, primire emoționantă pe aeroport la întoarcerea din Asia. Cei doi concurenți au fost î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x