Antena Căutare

Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3

La un singur pas de a ajunge în semifinalele Asia Express- Drumul Comorilor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiţia celui mai dur reality-show, după o cursă pentru ultima șansă plină de adrenalină, în Taiwan.

Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3 Galerie
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit Asia Express

La un singur pas de a ajunge în semifinalele Asia Express- Drumul Comorilor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiţia celui mai dur reality-show, după o cursă pentru ultima șansă plină de adrenalină, în Taiwan.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda și Cătălin au reușit să își securizeze locul în competiție și s-au clasat pe primele două locuri, la finalul unei zile care i-a încercat din toate punctele de vedere.

Vezi AICI toate momentele importante din sezonul 3 Asia Express!

Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3

Ediţia difuzatã miercuri, 8 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a doborât recordul de audienţă, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul ratingului, dar și al cotei de piaţã (la orașe). Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00), pe toate categoriile de public.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:22-22:41), o audiență medie de 12.7 puncte de rating și o cotă de piață de 30.9%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 13.8%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un record de 10.6 puncte de rating şi 21,6% cotã de piaţã. De aceastã datã, poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.3 puncte de rating şi 12.8% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 10,5 puncte de rating și 20.4 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 7,7 puncte de rating și 15% cota de piață.

În minutul de aur, înregistrat la 22:38, aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură prima cursă pentru ultima șansă din Taiwan.

Fiind ultima echipă ajunsă la Gina Pistol, soarta fetelor în concurs a stat doar sub culoarea ancorei, care în această etapă a concursului a fost roșie: ”A fost superbă experiența asta. Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe. Cred că am avut aici aventura vieții noastre, este armată pură, dar îți schimbă viața. Am trăit fiecare zi ca și cum era prima zi, pentru că nu știam ce o să se întâmple. Am întâmpinat mii de provocări și am învățat că Asia Express ține mai mult de felul în care reacționezi la evenimente, nu la evenimentele în sine. Cred că am demonstrat tot ce aveam de demonstrat în concurs. Am tras cât am putut noi de tare până aici și suntem mulțumite. Sperăm că oamenii au văzut o altă latură a noastră”, au mărturisit Alina și Carmen.

Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3

Așa se face că Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin, Speak şi Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu sunt cele 4 echipe semifinaliste Asia Express- Drumul Comorilor care se vor lupta și în următoarea etapă a celui mai dur reality-show, ce începe duminică, 12 aprilie, după Observator.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 8 aprilie 2020

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, eliminate din „Asia Express”! Chef Sorin Bontea, enervat la culme de un bucătar! A fă... Descoperire uriașă pentru fani! Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, complet nemachiate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x