Căutare Live

Au pornit la drum către marea FINALĂ! Vedetele luptă pentru marea amuletă de 30.000 de euro!

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri ce se apropie cu pași repezi de final, doar două echipe se află în acest moment în cursa directă către marele premiu de 30.000 Euro!

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri ce se apropie cu pași repezi de final, doar două echipe se află în acest moment în cursa directă către marele premiu de 30.000 Euro!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor duela cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu în cea mai mare confruntare de până acum, confruntare ce le va testa pentru ultima dată limitele.

O singură echipă poate câștiga marele premiu din finala „Asia Express”!

Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor.

Ajunse în Bangkok, cele două echipe trebuie să se întreacă în marea finală „Asia Express” pentru amuleta de aur: un premiu de 30.000 de euro și o victorie binemeritată!

MAREA FINALĂ a celui mai dur show se apropie! Cursa "Asia Express", mai nebună ca niciodată: "Hai, tată, ... Găsește acul în carul cu fân din...Bangkok! Echipele finaliste se întrec într-o nouă probă ce le pune răbdarea la încerc...
Ultimele știri