Antena Căutare

Aventurile lui Florin Ristei în Asia Express, sezonul 3: "Nu am agățat niciodată în viața mea o fată. O fac acum!"

Înainte de a pleca pe Drumul Comorilor, Florin Ristei era îngrozit că trebuie să facă autostopul, însă odată ajuns în Asia Express lucrurile s-au schimbat.

"Pentru mine personal cel mai greu lucru și aproape imposibil pe care nu l-am făcut niciodată și nu cred că mă descurc este să opresc mașini și să vorbesc cu oamenii. Dacă vă vine să credeți nu am agățat niciodată în viața mea o fată. Dacă nu era internetul la mine eram vai de capul meu", a spus Florin Ristei.

Însă greul abia acum începe, căci Drumul Comorilor îi va duce pe toți cei 18 concurenți în locuri inedite și îi va supune celor mai dificile probe, totul pentru a pune mâna pe trofeul celui de-al treilea sezon Asia Express.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Alex Velea și Mario Fresh despre experiența Asia Express – Fața mea e prea agresivă pentru filipinezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x