Antena Căutare

Bețișoarele chinezești, arme letale în mâinile Addei. „Iubire, nu pune presiune pe mine! Fix în ochi o să ajungă!”

Următoarea probă din Taiwan se dovedește una destul de complicată pentru concurenții din Asia Express. Aceștia trebuie învețe să folosească bețișoarele chinezești. Misiune imposibilă, pentru unii!

În Taiwan, localnicii au propriile lor chop stick-uri pe care știu să le folosească cu foarte mare dexteritate. Cele mai folosite și cele mai elegante sunt din metal. Învățați să le folosiți la fel de bine și voi. Căutați în interiorul pieței o tarabă cu gustări ce are logo-ul Asia Express.

Acesta a fost mesajul ce i-a așteptat pe concurenți după ce au coborât din ferry.

Mâncatul cu bețișoarele chinezești a fost tortură pentru concurenți! Dacă Speak și Ștefania au prins mișcarea destul de repede, pe Adda, proba a scos-o din minți!

Întreg momentul, în materialul video de mai sus, din Asia Express.

Dezvăluiri incendiare despre noile reguli de la Asia Express! Alina Ceușan și Oase au spus TOT, la DE SPEAK Firu-n patru... Momente greu de înghițit, la Asia Express! Sorin Bontea a vomitat pe stradă, în Taiwan: „N-ai cum să mănânci așa ceva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x