Antena Căutare

Boala de care suferă Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7. Ce diagnostic dur i-au pus medicii: „Nu există remediu”

Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7 a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Galerie
Boala de care suferă Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7. Ce diagnostic dur i-au pus medicii: „Nu există remediu” | Antena 1

Anca Țurcașiu și prietena sa, Andreea Samson, fac echipă în competiția Asia Express sezonul 7. Într-un podcast recent, actrița a dezvăluit că suferă de o boală autoimună, motiv pentru care specialiștii i-au impus restricții alimentare. Iată mai jos despre ce este vorba!

Citește și: Cu ce se ocupă fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cristian Georgescu a revenit în România și a făcut declarații

Anca Țurcașiu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Mi-a ieșit o analiză destul proastă”

Anca Țurcașiu a explicat că, după intrarea la menopauză, a început să se confrunte cu inflamații articulare. În urma investigațiilor medicale, vedeta a descoperit că suferă de o boală autoimună - tiroidita Hashimoto, potrivit elle.ro.

Articolul continuă după reclamă

„Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine. Când am plecat de acasă, la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, natural.

Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a spus Anca Țurcașiu, în dialog cu dr. Adina Alberts, în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”, citată de sursa menționată mai sus.

Având în vedere situația, concurenta de la Asia Express - Drumul Zeilor a cerut ajutorul specialiștilor. În urma recomandărilor, a fost nevoită să își schimbe dieta și să renunțe la carne și lactate, cu toate că produse din carne nu mai consuma de la vârsta de 20 de ani.

În ediția din 22 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express sezonul 7, Anca Țurcașiu a acuzat stări de rău. Îngrijorată de simptomele sale, actrița a solicitat atunci asistența medicală.

„Mi-am permis, când s-a terminat jocul, să pot să chem medicul. Pentru că inima nu reușea să mi se oprească, bătea foarte tare și nu mai puteam să respir. Un fel de atac de panică, ceva. Nu a vrut să îmi spună, dar eu am tras cu coada ochiului. A zis că e tensiunea 14, ca să mă liniștească (…) Am avut și o zi atât de proastă, mi-a fost și rău, a fost îngrozitor. Simțeam că sunt la capătul puterilor”, a transmis Anca Țurcașiu de la Asia Express - Drumul Zeilor.

Citește și: Cine e și cum arată nora Ancăi Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7. Ce relație are celebra artistă cu nora ei

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 (duminica la ora 20:00 și de luni-miercuri la ora 20:30) și în AntenaPLAY.

Prima reacție a lui Nicolai Tand după ce a fost la un pas de eliminare la Asia Express. Ce a publicat în mediul online... Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x