Antena Căutare

Carmen Grebenișan, rușine cruntă în Asia Express, sezonul 3! De ce a avut nevoie de medic și cum a reușit să se îngrașe șase kilograme! „Nu mai puteam” – VIDEO

Carmen Grebenișan a povestit că i s-a făcut rușine în Asia Express, sezonul 3, când a fost nevoită să facă ceva. A avut nevoie de medic, la un moment dat, și s-a îngrășat șase kilograme.

Carmen Grebenișan, rușine cruntă în Asia Express, sezonul 3! De ce a avut nevoie de medic și cum a reușit să se îngrașe șase kilograme! „Nu mai puteam” – VIDEO
Carmen Grebenișan.

La un eveniment dedicat sezonului 3 din „Asia Express”, la care concurenții au vizionat primul episod, în avanpremieră, Carmen Grebenișan a povestit cum s-a descurcat cu bagajul.

„15 kilograme cred că avea sacul nostru. Era plin de cosmetice, haine, încălțăminte – câte trei perechi. În momentul în care am luat sacul ăla în spate m-am uitat la ea și am spus că ceva nu e bine, că sigur ne filmează și apoi ne duc ei ghiozdanele. Ce să vezi? Ghiozdanul ăla era nonstop în spatele nostru”, a povestit Carmen Grebenișan.

Concurenta, care o are coechipieră pe Alina Ceușan în „Asia Express”, sezonul 3, a mai povestit că nu a suferit de foame, pentru că, deși i-a fost rușine, a cerut alimente. Însă, a făcut o toxiinfecție alimentară.

„Am crezut că o să am parte de mai multă mâncare – legume, fructe – nimic! Tocăniță, în fiecare zi! Tocană de pui și orez. Am și făcut o toxiinfecție alimentară urâtă de tot, dar ne-am descurcat. Cursa nu s-a oprit.

Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem – era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem”, a mai povestit ea.

Citește și: Asia Express, sezonul 3. Oase a îmbulinat-o din prima! De ce pățanie terifiantă a avut parte. „Am suferit trei zile și am m fost dat dispărut” - VIDEO

Carmen Grebenișan a mai spus că s-a îngrășat cu aproximativ șase kilograme, deoarece a mâncat „tot ce a prins”.

„M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam”, a spus ea.

Citește și: Ramona Olaru, dans nebun cu Oase, coprezentator în „Asia Express”, sezonul 3! Unul mai sexi decât altul! Râzi cu lacrimi! VIDEO

Află tot despre sezonul 3 al emisiunii, în secțiunea „Asia Express”!

„Asia Express”, sezonul 3, ia startul sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! Va continua și pe 16, 17 și 18 februarie, cu încă trei ediții, ce te vor purta în primele locuri în care au ajuns, pe meleaguri asiatice, concurenții și întreaga echipă a emisiunii.

Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat... Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi în Asia: "Și bărbații mai plâng câteodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x