Antena Căutare

Ce se întâmpla în fiecare noapte, în Asia Express 3? Detalii incendiare de la oamenii care au fost nedezlipiți de Speak și Ștefania, online, pe Antena Play

Ștefania și Speak nu au fost chiar singuri în Asia Express- Drumul Comorilor. Alexandra și Marius au fost în permanență lângă simpaticii concurenți, la fiecare pas! Pregătiți-vă pentru cele mai tari dezvăluiri, într-un nou episod „De SPEAK firu-n patru” ce poate fi văzut online, pe AntenaPlay.

Ce se întâmpla în fiecare noapte, în Asia Express 3? Detalii incendiare de la oamenii care au fost nedezlipiți de Speak și Ștefania, online, pe Antena Play
Detalii incendiare de la oamenii care au fost nedezlipiți de Speak și Ștefania, online, pe Antena Play

La TV, vedem doar echipele. Uneori avem senzația că vedetele care au avut curajul să participe la aventura Asia Express sunt singure pe drum, însă nu este așa.

Într-unul dintre episoadele „De SPEAK firu-n patru” ce se vede online, pe AntenaPlay, Marius și Alexandra - cameramanul și reporterul echipei Speak și Ștefania - au dat din casă sau, mai bine zis, de pe Drumul Comorilor!

Speak a dezvăluit că, de când au început seria dezvăluirilor din sezonul 3 Asia Express, fanii show-ului l-au asaltat cu aceeași întrebare: Ce se întâmpla în fiecare seară, după ce concurenții reușeau să își găsească un loc în care să doarmă?

Mărturiile reporterului și cameramanului echipei Speak- Ștefania, în Asia Express- Drumul Comorilor

Ei bine, echipa nu era primită în casele localnicilor. Marius și Alexandra au dezvăluit că, de multe ori, pentru ei, căutările durau mult mai mult!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar stați! Marius, cameramanul ce a surprins cele mai simpatice momente cu cei doi concurenți, a dat un detaliu ce a făcut-o pe Ștefania să spună; „Mă ridic și plec!”.

Întreaga serie „De SPEAK firu-n patru” se poate urmări online, pe AntenaPlay.

Bonus pentru fanii celui mai tare reality show! Pentru cei care nu au urmãrit Asia Express – Drumul Comorilor sau care vor să revadă moementele preferate, sezonul integral poate fi vizionat online pe AntenaPlay.

Asia Express, lider de audiență! Au fost doborâte recorduri!

Finala „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, în care chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat competiția, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Ultima ediţie a etapei finale Asia Express – Drumul Comorilor, difuzată miercuri, 22 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţã, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţã, pe toate targeturile. Aflați câți oameni au fost cu ochii pe show, aici!

Au fost nouă echipe, la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție – Speak și Ștefania și Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea. Doar una a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Florin Dumitrescu, următorul Chef în sezonul 4 Asia Express? Speak a dezvăluit totul... Alina Ceușan a dat tot din casă! Ce se întâmplă în Asia Express atunci când se opresc camerele de filmat? În ce situații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x