Antena Căutare

Ce vârstă are Oana Paraschiv, partenera lui Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Ce diferență este între cei doi colegi

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă lucrează împreună de 14 ani, dar puțini știu ce diferență există între ei.

Galerie
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă lucrează împreună de 14 ani, dar puțini știu ce diferență există între ei. | Antena 1

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv formează o echipă dinamică și bine integrată în competiția Asia Express. Echipa Găinușă-Paraschiv se distinge prin chimia lor puternică, umorul constant și abilitățile lor de a se adapta și a colabora eficient în fața provocărilor.

Mihai Găinușă este cunoscut pentru umorul său, iar Oana adaugă un strop de spontaneitate. Această combinație îi ajută să abordeze situațiile tensionate cu un zâmbet, ceea ce face ca echipa lor să fie plăcută și apreciată de public​.

Citește și: Poveste de dragoste ca în filme! Mutilată de gloanțele teroriștilor Hamas, Michelle a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Ce vârstă are Oana Paraschiv, partenera lui Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Ce diferență este între cei doi colegi

Articolul continuă după reclamă

Oana Paraschiv, concurentă la Asia Express, are 36 de ani. S-a născut pe 29 ianuarie 1988, în Ploiești. Cunoscută din emisiunea Asia Express și ca om de radio, Oana a studiat în Franța, unde a obținut cunoștințe esențiale în domeniul jurnalistic, iar ulterior s-a întors în România pentru a se implica în proiecte culturale și comunitare​.

De asemenea, colega lui Mihai Găinușă a avut roluri importante în marketing și a fost managing partner într-o agenție de creație​.

De cealaltă parte, Mihai Găinușă, cunoscut prezentator TV și radio, s-a născut pe 6 noiembrie 1970, ceea ce înseamnă că are 53 de ani. A devenit cunoscut prin emisiuni de divertisment și satire, fiind co-gazda matinalului de la Kiss FM și a show-ului "Cronica Cârcotașilor".

Concurenții de la Asia Express Mihai Găinușă și Oana Paraschiv colaborează de mai bine de 14 ani. Cei doi au lucrat împreună în domeniul radio și au fost colegi la mai multe stații, inclusiv la Național FM.

Mihai Găinușă are 53 de ani, născut pe 6 noiembrie 1970, iar Oana Paraschiv are 36 de ani, născută pe 29 ianuarie 1988. Astfel, există o diferență de vârstă de 17 ani între ei.

Citește și: Unde se găsește podul lui Dumnezeu din România, o minune a naturii. Este singurul din lume deschis traficului rutier

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Citește și: Horoscop noiembrie 2024. 4 zodii vor avea probleme în dragoste și chiar vor trece prin despărțiri

Cercul se strânge, diseară, la Asia Express: trei din patru echipe intră la ultima șansă: „Azi nu mai putem fi prieteni....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x