Antena Căutare

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiță”

Lacrimi de emoție, dezvăluiri neașteptate și momente grele pentru concurenții de la Asia Express, sezonul 3! O nouă misiune

Un moment cu adevărat special a fost atunci când cele trei echipe au primit șansa de-a transmite „rivalilor”, dar și persoanelor dragi, mesaje sincere, după tot amalgamul de sentimente trăite în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Lampioanele cu frumoasele cuvinte au fost apoi lansate spre cer, iar scenele au fost emoționante.

MOMENTE EMOȚIONANTE LA ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Adda și Cătălin și-au făcut o frumoasă declarație de iubire și am aflat că cei doi își doresc o fetiță!

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiță”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

Momente emoționante au fost și pentru Speak și Ștefania, care au izbucnit în lacrimi de emoție atunci când au scris mesajele pentru părinții pe care nu i-au mai văzut de multe săptămâni.

Am aflat astfel și faptul că Speak are un frate cu care are o relație specială, iar experiența Asia Express l-a făcut să îi dovedească acestuia faptul că este capabil de multe!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce a urmat!

Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu o fată și au trăit cea mai bizară coincidență, la Asia Express! „Nu-mi venea să ... Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x