Chef Sorin Bontea, dezvăluire despre Alina Ceușan! Ce i-a făcut, în „Asia Express”! „Cu ea, n-ai cum să scapi!” – FOTO

Chef Sorin Bontea, care a câștigat „Asia Express”, sezonul 3, alături de Răzvan Fodor, a făcut o dezvăluire despre Alina Ceușan pe care n-ar fi bănuit-o nimeni.

Chef Sorin Bontea, dezvăluire despre Alina Ceușan! Ce i-a făcut, în „Asia Express”! „Cu ea, n-ai cum să scapi!” – FOTO

Facebook

Chef Sorin Bontea a publicat o fotografie în descrierea căreia a explicat ce i-a făcut Alina Ceușan.

Câștigătorul „Asia Express” sezonul 3, și unul dintre cei jurați de la „Chefi la cuțite”, chef Sorin Bontea apare în fotografie cu un look pe care nu îl recunoaște ca fiind al lui, cu ochelari „la modă”.

„Când mergi în Asia Express cu Alina Ceuşan n-ai cum să scapi de modă Nu mă întrebați de unde sunt ochelarii, că nu știu”, a glumit chef Sorin Bontea.

Fotografia punlicată de chef Sorin Bontea a stârnit o avalanță de aprecieri și comentarii pozitive, ca: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de tine”, „Ești un om minunat” și „Un super om! Jos pălăria în fața ta!”.

Sezonul 3 din „Asia Express”, sezonul 3, s-a încheiat cu victoria echipei formate din Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea. După zeci de ediții spectaculoase și misiuni prin Filipine și Taiwan, cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Speak și Ștefania s-au luptat cu ei, în finală.

Ultimele știri