Antena Căutare

Cine e Lorelei Bratu, concurenta de la „Asia Express” sezon 4. Tot ce trebuie să știi despre partenera lui Mihai Zarug

Lorelei Bratu a spus ”Da” experienței Asia Express sezon 4 alături de ceilalți 18 concurenți, însă foarte puțini știu cine este ea de fapt. Iată tot ce trebuie să știi despre partenera lui Mihai Dan Zarug de la ”Asia Express Drumul Împăraților” 2021.

colaj de imagini cu lorelei bratu la asia express sezon 4 drumul imparatilor Galerie
Iată tot ce trebuie să știi despre partenera lui Mihai Dan Zarug de la ”Asia Express Drumul Împăraților” 2021 | Instagram / Antena 1

Printre carismaticii concurenți sezonului 4 "Asia Express", care vor merge pe ”Drumul împăraților” se numără Lorelei Bratu și Mihai Dan Zarug. Ba mai mult, cei doi se numără printre echipele cele mai amuzante, lucru pe care îl putem deduce cu ușurință din materialele care au apărut înainte de marea lansare a show-ului, de pe 18 septembrie 2021.

Cine este Lorelei Bratu de la "Asia Express" sezon 4

Lorelei Bratu se numără printre cei 18 concurenți ai noului sezon "Asia Express", însă foarte puțini știu că se mândrește cu o carieră de succes în industria modelingului, fiind cunoscută pentru formele sale voluptoase. Concurenta este cel mai celebru model plus-size din România, iar aspectul său fizic este de-a dreptul spectaculos.

Citește și: Cine e Mihai Dan Zarug, concurentul de la „Asia Express”, sezonul 4

De asemenea, Lorelei este originară din Tecuci, județul Galați. Superba șatenă se bucură de un succes răsunător și în mediul online, unde este foarte activă și își impresionează prietenii virtuale cu cele mai îndrăznețe imagini.

Mai mult decât atât, Lorelei Bratu, de la Asia Express sezon 4, are pe contul de Instagram mai bine de 18 mii de urmăritori, semn că este apreciată de un segment mare de public.

La cei 32 de ani, concurenta are o perspectivă amplă asupra vieții. Aceasta consideră că frumusețea nu are legătură cu greutatea, înălțimea, culoarea pielii sau a părului.

Ce studii are Lorelei Bratu de la Asia Express 2021

Lorelei Bratu a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA. Chiar dacă nu a urmat o carieră în direcția studiilor sale, concurenta de la ”Asia Express Drumul Împăraților” a ales o meserie provocatoare.

Frumoasa Lorelei este antreprenor, pe lângă faptul că activează ca model plus-size.

Citește și: Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

Ce spunea Lorelei înainte a pleca cu Zarug la Asia Express 2021 pe Drumul Împăraților

În ceea ce privește aventura Asia Express, Lorelei este extrem de încântată că face parte din sezonul 4 alături de Mihai Zarug. Cei doi formează una dintre cele mai simpatice echipe de pe „Drumul Împăraților”.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. 😊 Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. 😊 De vis va fi!”, a declarat Lorelei înainte să plece la Asia Express sezon 4.

Irina Fodor prezintă sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.", a spus soția lui Răzvan Fodor.

Alături de ea vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție.

Citește și: Cine este Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, de la Asia Express. În ce țară și ce domeniu a ales să studieze tânăra

Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Cine e Mihai Dan Zarug, concurentul de la „Asia Express”, sezonul 4. Tot ce trebuie să știi despre partenerul lui Lorele... Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x