Cine este Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, de la Asia Express. În ce țară și ce domeniu a ales să studieze tânăra

Asia Express, sezonul 4, se filmează în prezent, în Turcia. Maria Speranța a făcut echipă cu mama ei, în cel mai dur reality-show, difuzat la Antena 1. Cine este fiica Adrianei Trandafir și unde a ales să studieze.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, la Asia Express 2021

Antena 1

9 echipe au ales să meargă în experiența Asia Express, sezonul 4, iar multe dintre acestea sunt formate din membri de familie. Este și cazul Adrianei Trandafir care a ales-o coechipieră chiar pe fiica ei, în vârstă de 21 de ani.

Maria Speranța de la Asia Express, sezonul 4, a ales altă carieră față de cea a mamei

Adriana Trandafir este o actriță cu renume în România, însă nu foarte multă lume o cunoaște pe fiica ei, Maria Speranța, cu care actrița a ales să facă echipă pentru Asia Express. Maria Speranța nu a ales calea artei, ea a ales să profeseze într-un domeniu total diferit față de cel al mamei. Tânăra este, în prezent, studentă la Marketing, în Haga, Olanda.

Citește și: Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir. Tânăra studiază în Olanda și este incredibil de frumoasă

Iată că, deși are o mamă care cu greu merge pe stradă fără a fi remarcată de fani, Maria Speranța a ales să nu se afișeze în lumina reflectoarelor și vrea o carieră în Marketing, departe de tot ce înseamnă showbiz.

Iată ce spunea Maria Speranță despre experiența Asia Express, înainte de a pleca în Turcia pentru filmări:

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, înainte de plecare.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette

Adriana Trandafir este mândra mamă a doi copii frumoși, cu care are o relație specială. Cu toate că Ștefan și Maria Speranța îi seamănă mult, niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva 2020. Adriana Trandafir și Romică Țociu, prestație demnă de Bollywood pe scenă

Iată ce spune Adriana Trandafir despre faptul că Maria Speranța nu i-a călcat pe urme, în domeniul artelor:

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Ultimele știri