Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

Anca Ungureanu a trecut printr-o perioadă foarte grea în urmă cu mai mulți ani. Ce spunea Alexandra, fiica ei, despre situația aceasta, la vremea aceea.

Anca Ungureanu și Alexandra, pregătite pentru Asia Express 2021

Instagram

Anca Ungureanu (68 de ani) de la Asia Express, sezonul 4, a vorbit despre cumpăna cea mai mare din viața ei, atunci când a aflat că suferea de o boală grea. La momentul respectiv cariera muzicală a Alexandrei Ungureanu era înfloritoare, însă din cauza evenimentelor marcante din acea perioadă, ea urca pe scenă și își uita versurile propriilor piese.

Anca Ungureanu de la Asia Express 2021 s-a vindecat de cancer

Deși nu toată lumea știe, Anca Ungureanu are o poveste de viață destul de tumultoasă. Anca, mama Alexandrei, a suferit de cancer de col uterin, iar tatăl, de cancer de colon, ambii fiind bolnavi în același timp. Fiind constant atentă la sănătatea ei, Anca Ungureanu a reușit să se vindece, însă pentru soțul acesteia, situația a fost total diferită, iar boala l-a răpus.

Citește și: Alexandra Ungureanu: „Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia Express. Ei, bine, nu!”

Pentru Alexandra Ungureanu, situația de acasă a fost mai mult decât traumatizantă, iar vedeta povestea în anul 2013, pentru emisiunea „PoveȘtiri Adevărate” de la Acasă Tv, faptul că a avut o perioadă când urca pe scenă și nu-și mai amintea versurile pieselor sale. Alexandra Ungureanu a avut de suferit mult după pierderea tatălui și boala mamei sale, iar acest lucru a afectat-o și în carieră.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 3. Alexandra Ungureanu și mama ei, despre cele mai grele provocări: „Am plâns, ne-am perpelit”

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra abia în 2013, potrivit click.ro, în cadrul emisunii amintite mai sus.

Alexandra Ungureanu, afectată de situația de acasă

Alexandra Ungureanu a fost afectată de situația de acasă și a vorbit despre această perioadă tumultoasă. Artista dezvăluia la momentul respectiv faptul că avea dăți când se ascundea în culise pentru a plânge, mai ales când era contactată telefonic de mama ei care nu îi dădea vești bune.

Citește și: Drama Alexandrei Ungureanu, concurenta Asia Express sezon 4: Ambii părinți au avut cancer, boala l-a răpus pe tatăl său

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.

Alexandra Ungureanu, despre experiența Asia Express 2021

Alexandra Ungureanu a vorbit despre experiența în care urma să meargă alături de mama ei, declarând faptul că și-a dorit să participe încă de la primul sezon deifuzat, iar visul ei s-a materializat. Vedeta se află în prezent la filmările emsiunii, în Turcia.

„Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, spunea înainte de plecare, Alexandra Ungureanu.

Citește și: Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvăluit despre mama ei

Anca Ungureanu, depășită de situație la Asia Express 2021

„Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând”, mărturisit mama Alexandrei.

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri