Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 2021. A fost cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu într-un mod inedit

Eliza Georgescu, concurenta de la Asia Express 2021, are o carieră de invidiat. Cum a fost cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu.

Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 2021

Antena 1

Eliza Georgescu și Cosmin Natanticu formează o echipă în noul sezonul de la Asia Express. Iată cine este soția comediantului. Acasta a participat la X Factor.

Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 2021. Cu ce se ocupă ea

Eliza Georgescu a avut curajul de a se înscrie în competiția Asia Express 2021, unde face echipă alături soțul ei, Cosmin Natanticu. Cei doi au recunoscut faptul că se simt pregătiți pentru această competiție, semn că și-au dorit foarte mult să facă parte dintre concurenții acestui sezon.

Asia Express este o competiție care le testează limitele tuturor concurenților, astfel că, mai multe vedete au ales să se înscrie în cursa pentru marele premiu.

Eliza Georgescu este de profesie actriță și cântăreață, fiind distribuită de-a lungul timpului, în mai multe piese de teatru. Aceasta a participat și la X Factor, unde a făcut o impresie foarte bună.

Citește și: Gafă nevinovată! Delia a stârnit hohote de râs, după ce a pus o întrebare... nepotrivită: "Nu cred că mă întrebați asta! M-am îngrășat puțin, nimic mai mult!"

Actrița este din București, loc unde și-a dezvoltat cariera în domeniul teatrului. A crescut într-o familie de actori, ambii părinți având aceeași meserie. Cariera și-a început-o chiar de la vârsta de 7 ani, atunci când a fost distribuită în piese de teatru. Aceasta a participat la X Factor, unde a cântat o piesă care i-a pus în evidență vocea.

Eliza Georgescu, cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu într-un mod inedit

În cadrul prezentării de la X Factor, Eliza Georgescu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de soțul ei, Cosmin Natanticu.

„Am fost cerută de soție pe plajă, în Grecia. El și-a propus să mă enerveze foarte tare și cererea a venit într-un moment în care am fost maxim de nervoasă. Bineînțeles că l-am refuzat în primă fază, după care, ce să fac, a trebuit să-l iau”, a spus Eliza Georgescu în cadrul emisiunii X Factor.

Ce dificultăți au întâmpinat Eliza Georgescu și Cosmin Natanticu, în cursa Asia Express 2021

Aventura Asia Express pentru ei este una extraordinară, dar, de departe, cea mai grea. “Eu cred că din momentul în care se va da start, atunci va începe haosul”, spune Cosmin.

Citește și: Eliza Georgescu, despre povestea de iubire cu Cosmin Natanticu: Prima dată când m-a cerut în căsătorie i-am zis "Nu"

Obișnuită să meargă mereu folosing o aplicație care să o îndrume, de această data Eliza a trebuit să de adapteze modelului de a călătorii prin Asia pentru a îndeplini misiunile, fără a se folosi de niciun fel de ajutor.

“El nu știe care e stânga și care-I dreapta”, spune Eliza despre soțul ei.

“Eu știu doar înainte. Pentru că eu nu mă abat de la drum”, a mărturisit zâmbind Cosmin.

Asia Express este pentru ei un adevărat periplu și cei doi soți amuzanți au recunoscut că nu știu în ce s-au băgat.

“S-a dat start, am plecat. Nu știm dacă e bine încolo. Am plecat. Dar până la urmă ajungem cu bine”, a mai mărturisit Natanticu.

Eliza, obișnuită din fire să fie răsfățată și ținută în puf, a recunoscut că în competiția Asia Express a cunoscut ce înseamnă cu adevărat greul.

Citește și: Eliza Georgescu, cerută în căsătorie într-un mod inedit: M-a enervat. Prima dată am refuzat, apoi am plâns, iar într-un final am spus - Hai, fie!

Cu toate acestea, cea mai mare problemă pentru cei doi soți este stresul, în special când sunt într-o competiție când totul e contra-cronometru și trebuie să fie extrem de rapizi, dar și eficienți.

“Cu stresul chiar am o problemă”, spune Cosmin.

Faptul că aveau de alergat cu un ghiozdan în spate, fiecare extrem de greu, munca lor a devenit și mai dificilă.

“Avea 25 kilogrme, foarte greu. Eu o să mai am 20 de kile, dar tot de la ea”, spune Cosmin, povestind că îi căra și Elizei rucsacul.

“Practic suntem la mâna oamenilor. Deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci, să te rogi de oameni. Suntem la mila oamenilor, mai ales în condițiile actuale, să le explici că tu ai test covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățile fiecărei persoane, mai ales la mașini”, spune Eliza.

O altă problemă cu care s-a confruntat Liza a fost faptul că atunci când și-a făcut bagajul nu a fost suficient de inspirată.

“Nu mi-am luat haine, deci nu mi-am luat măcăr lenjerie intimă, nu mi-am luat nimic”, spune râzând Eliza.

Ultimele știri