Antena Căutare

Alegerea cocoșilor agresivi de luptă, moment dificil pentru concurenți în Asia Express. Ștefania: "Pare că vrea să ne ucidă"

În Asia Express sezonul 3, vedetele au parte de o confruntare "periculoasă" cu cocoși agresivi de luptă. Noua provocare pare să-i fi pus în dificultate pe concurenți, căci nu, nu a fost vorba de lupte, ci doar de găsirea celui mai agresiv cocoș cu un tub cu sigla "Asia Express" atașat de picior.

Așadar, fiecare echipă a fost pusă să caute cocoși de luptă agresivi. Cei mai agresivi și să le ia tuburile de la picior, tuburi care le pot dubla sau tripla monedele strânse până acum, în cursa pentru următoarea destinație din Asia Express, sezonul 3: Taiwan.

"Cum știm noi care sunt agresivi? Primul cocoș la care ne-am uitat a și rămas. (...) Pare că vrea să ne ucidă, se uita fix, nu clipea", a exclamat Ștefania.

Asia Express. Doar 5 echipe ajung în Taiwan

La finalul acestei etape, cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede va fi cel care se va califica automat în Taiwan, în vreme ce restul de 5 echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele.

Mamăăăă, cum "joacă" blondele baschet! Concurenții din Asia Express au strâns copii de pe stradă pentru un mec... De ce le-a fost frică n-au scăpat! Concurenții Asia Express, serviți cu embrion din ou clocit de pasăre: "Aproape s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x