Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Bogdan Boantă, surpriză uriașă pentru Cocuța, cu tema Asia Express. „A fost fix ca acolo”

Cocuța și Bogdan Boantă au dezvăluit detalii neștiute din relația lor. Boantă i-a făcut coechipierei lui o surpriză inedită de ziua ei, cu tema… Asia Express.

Cocuța și Bogdan Boantă au dezvăluit detalii neștiute din relația lor. Boantă i-a făcut coechipierei lui o surpriză inedită de ziua ei, cu tema… Asia Express.

Mai exact, Bogdan Boantă a determinat-o pe Cocuța (Andra Gheorghe) să se trezească foarte devreme și să meargă de la o locație la alta, unde să îndeplinească misiuni. În final, sărbătorita a ajuns în locul în care ea și Bogdan Boantă și-au deschis mult-visata școală de dans.

„Bogdan mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă de ziua mea și a reorganizat Asia Express în România. A organizat asta timp de două luni, pentru că el a găsit sala asta. A fost fix ca în Asia Express – cu trezit la 7.00, cu operatorul care ne-a filmat acolo, cu plicuri care mă trimiteau la o altă destinație”, a povestit Cocuța.

„Seara s-a încheiat aici, unde toți prietenii o așteptau cu lumina stinsă”, a spus Bogdan Boantă.

Cocuța și Bogdan Boantă au mai spus că nu s-au temut că se vor certa definitive vreodată.

„Ne certăm tot timpul, nu e o chestie nouă... Dar ne cunoaștem de 12 ani, am trecut peste niște lucruri... Nu ne-am gândit niciodată că ne vom certa (definitiv, n.r.). Pur și simplu ne-am urmat visul, pentru că acesta a fost visul nostru – să avem școala noastră de dans, în care copiii și adulții să poată să vină să învețe”, a spus Bogdan Boantă.

Mai multe detalii dezvăluite de Cocuța și Bogdan Boantă sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.