Antena Căutare

Cocuța și Șerban Copoț, dezvăluiri despre proba cu balegă din Asia Express! „Mirosea foarte urât”

Cocuța și Șerban Copoț au vorbit, luni, la „Xtra Night Show”, despre momentul din „Asia Express” în care concurenții au trebuit să pună mâna pe balegă.

Cocuța și Șerban Copoț au vorbit, luni, la „Xtra Night Show”, despre momentul din „Asia Express” în care concurenții au trebuit să pună mâna pe balegă.

„Mirosea foarte urât”, a spus Șerban Copoț, care a precizat după probă că, probabil, aceea nu era balegă, ci balegă amestecată cu excremente de om.

„Textura era diferită”, a spus și Cocuța, scârbită, despre proba la care a trebuit să facă „chiftele” din balegă, pe care să le lipească de zidul unei case.

„Ne și certau acești judecători. Grămăjoara trebuia făcută bine, să se lipească. Acum e amuzant, acolo nu a fost”, a povestit Cocuța.

„Era noapte, eram deja super obosiți, și ultimul lucru pe care ți-l dorești este să stai înfipt cu mâinile într-o găleată cu rahat și să stai să faci castele”, a mărturisit Șerban Copoț.

Urmăriți dezvăluirile concurenților în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

„Eu vreau să mă duc acasă”. Ana Morodan a terminat proba pe primul loc, în genunchi! A câștigat un premiu fabulos... Cocuța, despre momentul de panică din Asia Express: „Oamenii deveneau agresivi, voiau să ne atingă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x