Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Concurenții din Asia Express sezonul 3 fac primele dezvăluiri. Alex Velea ar fi vrut să meargă cu Antonia pe Drumul Comorilor

Alex Velea și Mario Fresh formează una dintre echipele care vor lua startul în Asia Express, sezonul 3. La prima apariție tv de la anunțarea participării în această aventură, cei doi au făcut declarații inedite despre cum au ajuns să spună da provocării de a pleca împreună în Filipine și Taiwan, țările care formează Drumul Comorilor, în acest nou sezon.

Alex Velea și Mario Fresh formează una dintre echipele care vor lua startul în Asia Express, sezonul 3. La prima apariție tv de la anunțarea participării în această aventură, cei doi au făcut declarații inedite despre cum au ajuns să spună da provocării de a pleca împreună în Filipine și Taiwan, țările care formează Drumul Comorilor, în acest nou sezon.

Întrebat de ce nu a făcut echipă cu Antonia, Velea a oferit o explicație.

”Nu am cum să merg cu Antonia, dar ea a fost de acord cu această decizie. Rămâne cu copiii”, a dezvăluit Alex Velea, în direct, la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

9 echipe pornesc în Drumul Comorilor în sezonul 3 Asia Express

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro