Antena Căutare

Concurenţii Asia Express ajung în cea mai mare spălătorie în aer liber din lume, din Mumbai

După mii de kilometri și sute de misiuni, cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, a ajuns asearã în etapa finalã. Dupã o cursã care s-a jucat cu nervii lor, misiune dupã misiune, Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan şi CRBL şi Oase au pãşit în Mumbai, unde halucinantul şi haoticul oraş şi-a deschis porţile pentru cea mai grea cursã din acest sezon. În aceastã searã se va decide care sunt cele douã perechi care se vor confrunta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, iar misiunile sunt pe mãsurã. De la autostop, care se va transforma în misiune imposibilã  în aceastã metropolã, pânã la cea mai mare spãlãtorie în aer liber, dar şi o probã ineditã de cricket, toate le vor da mari bãtãi de cap concurenţilor.

După mii de kilometri și sute de misiuni, cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, a ajuns asearã în etapa finalã. Dupã o cursã care s-a jucat cu nervii lor, misiune dupã misiune, Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan şi CRBL şi Oase au pãşit în Mumbai, unde halucinantul şi haoticul oraş şi-a deschis porţile pentru cea mai grea cursã din acest sezon. În aceastã searã se va decide care sunt cele douã perechi care se vor confrunta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, iar misiunile sunt pe mãsurã. De la autostop, care se va transforma în misiune imposibilã în aceastã metropolã, pânã la cea mai mare spãlãtorie în aer liber, dar şi o probã ineditã de cricket, toate le vor da mari bãtãi de cap concurenţilor.

„De abia trece om pe lângã om, un muşuroi de oameni, în care fiecare face ce vrea el!”, va exclama CRBL dupã primul contact cu Mumbaiul. Fãrã nicio idee despre ce se va întâmpla mai departe, aşa cum au trãit, de altfel, întreaga aventurã, şi cu toate tensiunile acumulate pe parcursul cursei, cele trei echipe au pornit la joc cu un singur gând – marele premiu.

Urmãtoarea misiune îi va stoarce de vlagã pe concurenţi. Dupã un drum lung, aceştia vor ajunge în Dhobi Ghat, cea mai mare spãlãtorie în aer liber din lume, fondatã încã din 1890, în care spalã manual cel mai mare numãr de persoane, aproape 500, şi care figureazã pânã şi în Cartea Recordurilor. „Fiecare dintre voi va spãla 16 tricouri foarte murdare. Pe sârmã sunt deja douã tricouri curate. Veţi putea citi pe ele numele primului mare oraş din aceastã cãlãtorie, Kandy, iar pe celãlalt Mumbai. Pe toate tricourile veţi gãsi un elefant, dar doar pe 8 dintre ceke 16 sunt numele localitãţilor prin care aţi trecut. Aceastã misiune se terminã când toate cele 8 tricouri sunt puse în ordine la uscat!”, le va transmite Gina concurenţilor. Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea afla disearã, de la 20:00, în cadrul celei mai noi ediţii Asia Express, la Antena 1.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna marți seară câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro.

Ruby, criză de gelozie în India! A făcut mare scandal în faţa tuturor: „Stai cuminte, nebuno, că nu e singur!”... Încă un pas spre finală! Cocuța și Boantă primesc elefantul auriu. Au ajuns primii la Gina, la ultima probă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x