Antena Căutare

Concurenții Asia Express, cu mâinile în… bălegar! „Poate ți-l pun pe față, doamnă”

Concurenții celui mai dur reality show, Asia Express, au avut parte de o probă cu adevărat chinuitoare, în care au trebuit să își bage mâinile în bălegar. Cocuța a fost pe punctul de a vomita.

Concurenții celui mai dur reality show, Asia Express, au avut parte de o probă cu adevărat chinuitoare, în care au trebuit să își bage mâinile în bălegar. Cocuța a fost pe punctul de a vomita.

Șerban Copoț, Cocuța și Ana Morodan au trebuit să facă mai multe grămezi din bălegar pe care să le lipsească de un perete. Localnicii folosesc acele grămezi de balegă drept combustibil pentru foc.

„Trebuie să tencuim cu rahat o casă...”, a spus dezgustat Șerban Copoț, care a precizat că „nu mirosea a balegă”, ci a „balegă amestecată cu excremente de om”.

Robert a fost cel mai fericit la această probă, pentru că nu a trebuit să o facă. Aceasta deoarece Ruby a câștigat proba în care a trebuit să coloreze un semn despre care localnicii consideră că îi scapă de ghinion și blesteme.

„M-am bucurat că am scăpat de misiunea asta”, a spus Robert.

„Tot ce simt acum în gură, în nas și în toți porii este balegă de vacă”, a spus Cocuța, care a fost pe cale să vomite.

„Poate ți-l pun pe față, doamnă”, i-a mai spus ea, cu zâmbetul pe buze, unei localnice.

Ana Morodan a spus că era în pragul unui atac nervos. „Dar încep să mă distrez”, a mai spus ea, precizând că oamenii din jurul ei „trăiau” cu ea această probă.

Au apărut scântei între Cocuța și Morodan! „Ea este un pic escroacă sentimentală”... Ana Morodan, atac de panică la Asia Express! „Toată echipa a fost nevoită să stingă luminile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x