Antena Căutare

Concurenții „Asia Express - Drumul Comorilor”, nevoiți să mănânce „delicatese” locale - Galerie foto

Drumul Comorilor avansează cu pași repezi spre cea de-a patra etapă, iar duminică, de la 20:00, cele 8 echipe rămase în cursa Asia Express, sezonul 3, vor fi puse față în față cu cele mai mari temeri ale lor - „delicatesele” locale.

Concurenții „Asia Express - Drumul Comorilor”, nevoiți să mănânce „delicatese” locale - Galerie foto Galerie
„Asia Express”, sezonul 3.

Toți luptă să își asigure prima poziție în clasamentul final, însă până la a obține imunitatea, vedetele vor fi nevoite să îndeplinească multe misiuni în care simțurile le vor fi puse la grea încercare. Înainte de a pleca în cursă, Gina le va face o scurtă incursiune în gastronomia locală, acolo unde castravetele de mare este considerat ca fiind un aliment rafinat, iar acest lucru este confirmat și de prețul ridicat la care este scos pe piață.

Concurenții „Asia Express - Drumul Comorilor”, nevoiți să mănânce „delicatese” locale - Galerie foto

„Asia Express”, sezonul 3.

Așa se face că fiecare cuplu de vedete va fi nevoit să mănânce câte o astfel de vietate marină pentru a câștiga timp prețios în startul traseului de duminică seară. Dacă vor face sau nu față testului, rămâne de văzut.

Concurenții „Asia Express - Drumul Comorilor”, nevoiți să mănânce „delicatese” locale - Galerie foto

„Asia Express”, sezonul 3.

VEZI toate știrile despre sezonul 3 al emisiunii, în secțiunea dedicată „Asia Express”!

Condițiile dure pe care le îndură echipele la Asia Express sunt departe de imaginația oricui, iar acest lucru va fi reconfirmat de una dintre probe. Ajunși la o fabrică, concurenții vor ajuta la prepararea sosului bagoong, ingredient specific al bucătăriei filipineze, iar această misiune va fi un test veritabil al nervilor tari. Sosul de pește este un mix sărat lăsat la fermentat ce trebuie trecut manual printr-o sită pentru a obține textura necesară, iar mirosul său înțepător va pune „stop” misiunii de nenumărate ori.

Cum vor face faţă echipele probelor gastronomice cu specific filipinez, telespectatorii Antena 1 pot vedea dumincă, de la 20:00, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Comorilor. Deschideți galeria foto de mai sus.

Asia Express și strategiile secrete ale vedetelor, din sezonul 3! Adda: „Alianțele s-au făcut”... Lia Bugnar, după ce le-a „săpat” pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan la „Asia Express”, sezonul 3. De ce nu le-a cerut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x